- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
ft cagneyi çıkarmış herifi oynatmıyor toplantıya çıkarıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hodjam cengiz hocam siz milli takıma almıştınızRezalet sorular, saçma sapan iş bilmez basın mensupları, her zamanki gibi.
dun gol atmis. kumasi iyi gibiDevre arası beklentim. Diagne, Yedlin, Kerem, Mohamed'in satılması, Soso ve Babel'in gönderilmesi. İrfan Can Kahveci, Gedson, Octavian Popescu veya Claudiu Petrila(Adı bizimle geçmişti Morutan olmayacak denildiği zamanlarda), bir yerli- bir yabancı forvet, Kontratı biten Bello(Aralık'ta bitiyor kontratı arkadaşlarının Galatasaray dediği videolar çıkmıştı.) ve son olarak yerli sağ bek. Plan isimler değişse de benzer mevkiler olur. Umarım tamamını uygulayabiliriz.
mostafadan daha iyi değil bence..ama genç yaşta olması ve kendini geliştirme imkanı var..Videolara baktığımızda ihtiyacımız olan özellikleri var. Bağlantı oyunu, pas oyunu iyi ve Halil'de olmayan bitiriş de var. Ama tabi bu videolara göre bir yorum bir de MLS ligi de olduğuna bakmak lazım ama yaşının 18 olması ve Meksika kökenli olmasıyla nemce alabilirsek iyi bir iş yapmış oluruz. Mostafa yerine gayet olur.
Videoya göre baktığımda pas oyunu ve bağlantı oyunu Mostafa'dan daha iyi. Yoksa fizik, hava topu, bitiricilik konusunda değil ama çok geride olacağını sanmıyorum 18 yaşında olması avantaj. Mostafa biz de olmayacak çok belli bu artık.mostafadan daha iyi değil bence..ama genç yaşta olması ve kendini geliştirme imkanı var..
asıl hedefin Jonas Wind olduğunu söylüyor eyüp yıldız..Videoya göre baktığımda pas oyunu ve bağlantı oyunu Mostafa'dan daha iyi. Yoksa fizik, hava topu, bitiricilik konusunda değil ama çok geride olacağını sanmıyorum 18 yaşında olması avantaj. Mostafa biz de olmayacak çok belli bu artık.
mostafa gayet iyi olurdu ama terimin kaprisleri nedeniyle olmadı.Videoya göre baktığımda pas oyunu ve bağlantı oyunu Mostafa'dan daha iyi. Yoksa fizik, hava topu, bitiricilik konusunda değil ama çok geride olacağını sanmıyorum 18 yaşında olması avantaj. Mostafa biz de olmayacak çok belli bu artık.
Eyüp Yıldız iyi bir kaynak değil ama Jonas Wind bizimle çokça adı çıkan biri listededir büyük ihtimal. 15 milyon bonservis konuşuluyordu diye hatırlıyorum Jonas Wind için o yüzden alabileceğimizi sanmıyorum.asıl hedefin Jonas Wind olduğunu söylüyor eyüp yıldız..
Katılmıyorum. Terim nefretiyle her olumsuzluğu Terim'e atmak moda tabi şu zamanlarda. Oynadığında katkı vermiyorsa oyuncu biraz da kendine bakacak.mostafa gayet iyi olurdu ama terimin kaprisleri nedeniyle olmadı.