GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ft cagneyi çıkarmış herifi oynatmıyor toplantıya çıkarıyor

Kötü gidişin bahanesi olarak yeni takımız ve bu sebeple oyuncular birbirine alışık değil,maç yaparak birbirlerine alışacaklar diyip 1 ocağı kastediyo ya

Sonrada çok maç yapmaktan şikayet ediyo,aslında şükür namazı kılması gerekirken(uzun devre arası,birkaç haftalık mt araları falanda yok takım nerdeyse sürekli beraber ve maç yapıyo)

Grande ne istiyo

Diğer takımlar da bizden çok farklı bir durumda olmadığı için hedef23’te bir sapma yok.

ismailin konusu yok mu? Herif kavga sadece kavga etmek icin kadroda resmen xd

Devre arası beklentim. Diagne, Yedlin, Kerem, Mohamed'in satılması, Soso ve Babel'in gönderilmesi. İrfan Can Kahveci, Gedson, Octavian Popescu veya Claudiu Petrila(Adı bizimle geçmişti Morutan olmayacak denildiği zamanlarda), bir yerli- bir yabancı forvet, Kontratı biten Bello(Aralık'ta bitiyor kontratı arkadaşlarının Galatasaray dediği videolar çıkmıştı.) ve son olarak yerli sağ bek. Plan isimler değişse de benzer mevkiler olur. Umarım tamamını uygulayabiliriz.
dun gol atmis. kumasi iyi gibi

Videolara baktığımızda ihtiyacımız olan özellikleri var. Bağlantı oyunu, pas oyunu iyi ve Halil'de olmayan bitiriş de var. Ama tabi bu videolara göre bir yorum bir de MLS ligi de olduğuna bakmak lazım ama yaşının 18 olması ve Meksika kökenli olmasıyla nemce alabilirsek iyi bir iş yapmış oluruz. Mostafa yerine gayet olur.

Videolara baktığımızda ihtiyacımız olan özellikleri var. Bağlantı oyunu, pas oyunu iyi ve Halil'de olmayan bitiriş de var. Ama tabi bu videolara göre bir yorum bir de MLS ligi de olduğuna bakmak lazım ama yaşının 18 olması ve Meksika kökenli olmasıyla nemce alabilirsek iyi bir iş yapmış oluruz. Mostafa yerine gayet olur.
mostafadan daha iyi değil bence..ama genç yaşta olması ve kendini geliştirme imkanı var..

mostafadan daha iyi değil bence..ama genç yaşta olması ve kendini geliştirme imkanı var..
Videoya göre baktığımda pas oyunu ve bağlantı oyunu Mostafa'dan daha iyi. Yoksa fizik, hava topu, bitiricilik konusunda değil ama çok geride olacağını sanmıyorum 18 yaşında olması avantaj. Mostafa biz de olmayacak çok belli bu artık.

Videoya göre baktığımda pas oyunu ve bağlantı oyunu Mostafa'dan daha iyi. Yoksa fizik, hava topu, bitiricilik konusunda değil ama çok geride olacağını sanmıyorum 18 yaşında olması avantaj. Mostafa biz de olmayacak çok belli bu artık.
asıl hedefin Jonas Wind olduğunu söylüyor eyüp yıldız..

mostafa gayet iyi olurdu ama terimin kaprisleri nedeniyle olmadı.

asıl hedefin Jonas Wind olduğunu söylüyor eyüp yıldız..
Eyüp Yıldız iyi bir kaynak değil ama Jonas Wind bizimle çokça adı çıkan biri listededir büyük ihtimal. 15 milyon bonservis konuşuluyordu diye hatırlıyorum Jonas Wind için o yüzden alabileceğimizi sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt