Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.493
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
öncelikle fatih terim devre arasını görebilirse diye eklemesi lazımmıs ali nacinin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaliteli alan kaplayan bir dos alıp önüne cica morutanı koyup keyfimize bakalım. berkan da hamle topçusu olur.Taylanın 3.alternatif olmadığı bi kadroyla başarı zor, yapılanma daha da zor
Bergkaliteli alan kaplayan bir dos alıp önüne cica morutanı koyup keyfimize bakalım. berkan da hamle topçusu olur.
Berkan hamle oyuncusu olabilir.ama sağlam bir adam almamiz lazım dosa.kaliteli alan kaplayan bir dos alıp önüne cica morutanı koyup keyfimize bakalım. berkan da hamle topçusu olur.
glimtten çıkan diğer topçular gibi bu herifte balonun tekidir muhtemelen.
o yüzden morutanı osa yazdım ya üstat kanatlara saglam topçular almak lazım. hem teknik hem de hızlıBerkan hamle oyuncusu olabilir.ama sağlam bir adam almamiz lazım dosa.
1 tane de hızlı adam eksilten kanat almaliyiz
barış alper yılmaz inch o eksiğimizi adeta yeni bir transfer edasıyla kapatacaktır reis.Berkan hamle oyuncusu olabilir.ama sağlam bir adam almamiz lazım dosa.
1 tane de hızlı adam eksilten kanat almaliyiz
Ömer katlanirim nekadar sovsemde çünkü o olmazsa PVA var o da kepaze oynuyor. Laubali oynuyor daha dogrusuglimtten çıkan diğer topçular gibi bu herifte balonun tekidir muhtemelen.
o yüzden morutanı osa yazdım ya üstat kanatlara saglam topçular almak lazım. hem teknik hem de hızlı
Keşke leminayı alabilseydik hiçbir şekilde kaynak yaratamadı adamlar transfere ne zamanlar yaşadık hala yaşıyoruz düzelmiyır bi türlü kodumun kadrosuglimtten çıkan diğer topçular gibi bu herifte balonun tekidir muhtemelen.
o yüzden morutanı osa yazdım ya üstat kanatlara saglam topçular almak lazım. hem teknik hem de hızlı
o 1 kanatta olur öbür kanat için demiştim kankabarış alper yılmaz inch o eksiğimizi adeta yeni bir transfer edasıyla kapatacaktır reis.
ne ofansif orta sahası ya elinde cicaldau var zaten hatta morutanı da orda kullanabilirsin6 numara
Ofansif orta saha
Ve kanat lazım
Babel ve feghouli yol alsın
Pva’a gereksiz yukleniyo burdaki cogu kisi adam 31 ine basti ve hic rotasyona girmeden surekli oynatildi kim bilir boey gibi sakatlansa neler denir acaba buradane ofansif orta sahası ya elinde cicaldau var zaten hatta morutanı da orda kullanabilirsin
bu takımın 1 numaralı sorunu sol bektir
üst üste oynamasıyla alakası yok ilk maçlarında yorgun değilken de aynıydı.Pva’a gereksiz yukleniyo burdaki cogu kisi adam 31 ine basti ve hic rotasyona girmeden surekli oynatildi kim bilir boey gibi sakatlansa neler denir acaba burada