GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20211016_132703.webp

Muhteşem bir proje olmuş. Sistem toplantıda söylendiği gibi düzgün çalışırsa çok ciddi kazanımlar elde edebiliriz.
2022'nin başlarında ilk fon yatırımının olacağını söylediler. O açıklandığında anlarız faydalı olup olmayacağını. Benim anladığım Galatasaray spor, eğlence vb. şeyleri için yeni projelerin gelişmesi amacıyla girişimci ve bu girişimcilere yatırım yapacak fon sahiplerini bir araya getiriyor. Aynı zamanda bu yeni geliştirilecek ürünlerin Galatasaray'ın iştiraklerinde uygun olan yerlerde deneniyor ve gerçekten işe yarayan bir şeyse ilk müşterisi Gs oluyor ve fonda sağlanıyor. Birde sanırım bu fonlardan ve oluşacak gelirlerden bizimde bir payımız gelirimiz oluyor doğru mudur?

2022'nin başlarında ilk fon yatırımının olacağını söylediler. O açıklandığında anlarız faydalı olup olmayacağını. Benim anladığım Galatasaray spor, eğlence vb. şeyleri için yeni projelerin gelişmesi amacıyla girişimci ve bu girişimcilere yatırım yapacak fon sahiplerini bir araya getiriyor. Aynı zamanda bu yeni geliştirilecek ürünlerin Galatasaray'ın iştiraklerinde uygun olan yerlerde deneniyor ve gerçekten işe yarayan bir şeyse ilk müşterisi Gs oluyor ve fonda sağlanıyor. Birde sanırım bu fonlardan ve oluşacak gelirlerden bizimde bir payımız gelirimiz oluyor doğru mudur?

Eğlenceden ziyade spor teknolojisiyle ilgili girişimleri pratikte denemek için bir platform sağlıyoruz. Mesela bir girişimcinin Footbonaut gibi bir projesi varsa bu fona başvurup hem yatırım alıyor hem de projesini bizimle birlikte test etme şansı oluyor. Eğer proje tutarsa hem bu teknoloji kulübe entegre edilmiş oluyor hem de projenin satışından pay alıyoruz.

Eğlenceden ziyade spor teknolojisiyle ilgili girişimleri pratikte denemek için bir platform sağlıyoruz. Mesela bir girişimcinin Footbonaut gibi bir projesi varsa bu fona başvurup hem yatırım alıyor hem de projesini bizimle birlikte test etme şansı oluyor. Eğer proje tutarsa hem bu teknoloji kulübe entegre edilmiş oluyor hem de projenin satışından pay alıyoruz.
Eğlence veya hizmet sektörüde olabilir. Çünkü bunu sadece futbol alanında, spor alanında düşünmeyin diye altını çizdiler. Stadyumda taraftarlar için bir hizmet veya ürün olabilir, Yada kulüp işi işleri kolaylaştıracak bir program olabilir. Ama güzel bir projeye benziyor en azından sürekli taraftardan Yellow Friday, Fener ol tarzı sürekli taraftardan talep eden sözde projeler yerine böyle taraftarın ve kulübün birlikte kazanacağı ve girişim iöin olanaklar yaratmak çok iyi düşünce bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sergen, balo ye laf atti, boruyu yedi
sergen, emre b. na laf atti, boruyu yedi

hadi hayirlisi

Bir iyi yönde bir de kötü yönde yanıldığım 2 isim var. Alpaslan için çok gerekli değil Işık Kaan falan oynar diye düşünüyordum ama tertemiz bir stoper alternatifi kazandık gibi görünüyor kendisi ile. Aytaç Kara ise Etebo'dan iyi alternatif olur işimize yarar gibi düşünüyordum ama alakası yok sadece hareketliliği ve hızı ile bile Aytaç'tan çok daha iyiymiş Etebo. Aytaç hiç beklediğim gibi çıkmadı çok ağır ki ağır oyuncu olduğunu biliyorduk zaten ama beklediğimden de daha ağır ve aynı zamanda hareketsiz bir oyuncu.

"Takımım" diyemeyeceğim bir kadro mevcut maalesef.

Sahiplenemiyorum takımı maalesef.

Artik kafamdaki takimi kurdum. Ne yapsak ne denesek olmuyor. Tabi onceki kadroyu bir de Marcao ve Boey ile gormek lazim.

Muslera
Boey -- Nelsson -- Marcao -- PvA
Berkan --- Omer ---
Morutan --- Cica ---- Halil
Mustafa

Berkan ve Omer sadece kosup topla hasir nesir olmadan Cica - Morutan - Halil ile oynayacaklar. Morutan geriye fazla gelmeden topunu oynamali.
1 mac denemek isterdim.
Olmuyorsa Berkan - Cica yapip Anadolu maclarini kazanmaliyiz.

Kadın futbol ligi ne zaman başlıyor acaba? Kadın futbol takımına yabancı oyuncularda almışız sanırım.

Nuri Şahin(33) futbolu bırakmış. Antalya’da sadece teknik direktörlük görevini yürütecek.

Premier Lig kulüpleri "Adil finansal rekabet" adı altında mali kuralların değişmesi yönünde toplantı yaptı. Oylama sonucu:
18 kulüp - Evet değişsin
2 kulüp - Hayır değişmesin
Oylamada hayır diyen 2 kulüp
Newcastle Manchester City

(Guardian)

Hocamın konya basın toplantısını izledim

7 tane %100 gol kaçırdık dedi ciddi ciddi

Uzaktan vurulan şutla kullanılan korneri %100 gol pozisyonu zannediyo

Çol ciddi bir hıyanetle karşı karşıyayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt