GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Portekiz Fransa brezilya alt takımları alt ligleri oyuncu kaynıyor.
Ayrıca bizim alt liflerden de Türk oyuncu bulunabilir kerem barış ornek
İsim sordum. Gönlünden geçeni. Pozisyon söylemek işin kolayı. Sadece 6 numara için çeşit çeşit rol var. Portekiz'den Gustavo aldık 6 numara ve regista olarak iyi olur ama beğenmedik.

İsim sordum. Gönlünden geçeni. Pozisyon söylemek işin kolayı. Sadece 6 numara için çeşit çeşit rol var. Portekiz'den Gustavo aldık 6 numara ve regista olarak iyi olur ama beğenmedik.

Renktaş yapabilirsek devre arası Gedson alıp sene sonuna kadar idare etmek gerek. Şampiyon olursak sağlam bir 6 numara takviyesi yapabiliriz.
——Cajuste——-
Gedson—Cicaldau(Morutan) acayip bir şey olabilir.

Marcao gibi no name isimler lazım. Tarz belli zaten melo gibi

Renktaş yapabilirsek devre arası Gedson alıp sene sonuna kadar idare etmek gerek. Şampiyon olursak sağlam bir 6 numara takviyesi yapabiliriz.
——Cajuste——-
Yabancı sınırı seneye 1 tane daha düşüyor bu kadroyu kurmak ve surekli oynatmak imkansiz olur.

Yabancı sınırı seneye 1 tane daha düşüyor bu kadroyu kurmak ve surekli oynatmak imkansiz olur.

Şu MHK olayları bittikten sonra kulüplerin yabancı sınırına el atıp, değiştireceğini düşünüyorum. Şu anki haliyle uygulanması imkansız. 11’de en az 1 20 yaş altı Altyapı şartı imkansız kılıyor. 1 sezon geçirmek için 2 tane iyi Altyapı oyuncun olması demek, bu da bir senede toplam 38 oyuncu yapar. Yarısı hazır olsa bile hala oynanmayan U19 liginden 19 oyuncuyu çıkarması gerekiyor kulüplerin.

——Cajuste——-
Cicaldau'yu fenerdeki Alex gibi kullanırsak çok verim alırız. Asist ve gol katkısı yüksek olur. 3-6-1 oynayabilsek keşke.

-------------------Muslera---------------------
----------Nelsson--Stoper--Marcao-----------
Boey---------Gedson--Melo-----------Sol Bek
-----------Morutan-----Cicaldau--------------
-------------------Diagne----------------------

Diagne -> Halil
Cicaldau -> Kerem
Morutan -> E.Kılınç
Melo -> Berkan/Taylan
Muslera -> İrfancan
Stoper -> Yerli Stoper

Rotasyonu da ligde işimizi görür.

Luyindama, Babel, Feghouli ve Yedlin'den kurtulmamız gerekir.

Şu MHK olayları bittikten sonra kulüplerin yabancı sınırına el atıp, değiştireceğini düşünüyorum. Şu anki haliyle uygulanması imkansız. 11’de en az 1 20 yaş altı Altyapı şartı imkansız kılıyor. 1 sezon geçirmek için 2 tane iyi Altyapı oyuncun olması demek, bu da bir senede toplam 38 oyuncu yapar. Yarısı hazır olsa bile hala oynanmayan U19 liginden 19 oyuncuyu çıkarması gerekiyor kulüplerin.
Yalnız o nasil bir sacma sapan kuraldır. Hayatimda duyduğum futbol adina saçmalıkda zirvedir. Sen bir takima zorla altyapindan bir oyuncu oynatma zorunluluğunu getiremezsin oyuncu cikip o formayi almali hazira alışmamalı. Bu kuralı getirmek hem o oyunculari hem zihnen hem de kariyer olarak bitirmek demek. Bu kurali 80'ler dönemlerinde bile uygulatamiyacakken 2021 yilinda uygulama fikri nasil bir kafa ile yonetildigimizin ve dibe battigimizin kanıtı.

Yabancı serbestliği çıktı kötü tdlere,yönetime denk gelip değerlendiremedik

Sonra yine kötü tdlere,yönetime rağmen ffp dolayısıyla değerlendiremedik

Şimdi tam değerlendirecekken sınır tekrar geldi

Çok mal ve bahtsızız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt