GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babel ya da feghouli'den birini yolcu edip yerine kanat almalıyız.

aslında ikisini de yollamak lazım ama para almadan gitmeyecekleri için ikisine birden para yetmez. birini yollayıp açılan kontenjana kanat gelmeli

assunçao'yu da yolcu edip orta saha alırız.

feghoili bu maaşı bırakmaz maestro

feghoili bu maaşı bırakmaz maestro
birine maaşını verip göndermek lazım üstat. aksi halde yer açamayız kontenjanda
assunçao'nun kiralık kontratını iptal edersek bir tane oradan açıyoruz.
başka opsiyon yok gibi. boey'in durumunu düşünürsek yedlin kalır. yedek stoper sıkıntısı yaşamamak için luyindama da sene sonuna kadar kalır
fazlalık gibi duran iki oyuncu babel ve feghouli görünüyor. kalan maaşını verip göndermek lazım birini.

u.karakullukçu ve ılgaz çınar'ın vole'deki maç sonu programına bakıyordum.
mevcut yabancı kuralına uyum adına galatasaray'ın yapabileceği hamlelerden konu açılmışken umut güneş'in bahsi geçti. bilgi, duyum vs değil sadece örnek verdiler.
bana da mantıklı geldi. herif bu sene ilk 11'e yerleşti ve takım da iyi gidiyor.
berkan'dan sonra alanya'dan umut hamlesine de hayır demem açıkçası.
akbaba'nın bonservisi karşılığı şansımızı deneyebiliriz.

Çalışan birşey işte. Yalnız isterse o anda defansta 6 kişi olsun top arkaya gectimi gol olmaması çok düşük ihtimal. Bu tür atagada cozum üretilmesi zor. Anca kaleci cikarabilirse çıkarır.
Bunu pandemiden önce dolu dizgin gittiğimiz zaman Seri ve Onyekuru ile üst düzeyde yapıyorduk. Şimdi bu pası atacak orta sahada biri de daha lazım bize oda Gedson işte. Soso ilk 11'de olmadığında bu pası atabilecek 2 oyuncumuz kalıyor Morutan- Cica. Cica zaten Kerem ile aynı tarafta olduğu için topun geçme ihtimali daha düşük oluyor. Morutan'ın her attığı istediği gibi gitmiyor oraya bir kişi daha eklemeliyiz Gedson yada Kozlowski gibi biri. Tabi Kerem'de biraz daha fazla denemeli ve göstermeli bu koşuları.

Sanırım bu Andrei Ivan bizi takibe almış instagram 'da zaten Welcome videoları filan da düşmeye başlamıştı

Romanyalılardan eksiklikleri olduğunu okumuştum ama videoda kusursuz gözüküyor. Diagne’yi satıp alalım.

Rumen ligine yasin öztekini koy 1 aya ronaldo ilan ederler

Orası öyle ama 3’e alırsın, biraz oynatır en kötü 5-6’ya satarız kafasındayım. Rodrigues-Fegh ikilisi Derdiyok’a yarım devrede 9 gol attırmıştı. Bir sistem oturtsak Muriqi bile yıldız oluyor şu ligde. Forvet ve hızlı kanat transferlerinden pek çekinmiyorum bu yüzden ama sistem yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt