Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.368
- 21.343
- 2.238
Üstat demiş ama Babel , Feghouli , üzerine Diagne beyimizin keyfi yerinde olursa ondan da birşeyler alıp dehleriz bence.exit listesine alalim senden umut bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat demiş ama Babel , Feghouli , üzerine Diagne beyimizin keyfi yerinde olursa ondan da birşeyler alıp dehleriz bence.exit listesine alalim senden umut bey
cok yanlis karar olur
Bu nasil Isim lan.Rıza'nın koltuğu sallanıyor.
Aylardir yaziyoruz ama inat ediyorlar iste.Bence bu takımın Ocak ayına gidene kadar yapması gereken şey belli, artık Ocak ayında Gedson veya benzeri bir çift yönlü orta saha mı alınır, yoksa adı geçtiği gibi Assunçao yerine bir 6 numara mı transfer edilir yoksa Dennis Man gibi bir kanat oyuncusuna mı gideriz bilemem ama Ocak ayına gidene kadar ileride net bir forvet bu Mohamed veya Diagne olabilir bunların arkalarında Kerem,Halil ve Morutan üçlüsü hücumda ortada da Berkan & Cicaldau ikilisi
Ocak ayına kadar bir şekilde şunu oturtmaya çalışmalıyız, hı bana kalısa bu takımın en büyük eskikliği Gedson veya 6 numara da değil net şekilde kalecimiz çok kötü, sol beklerimiz de defans tarafında çürük resmen. Yarışmaya çalıştığımız Trabzon 'un kalesinde bizden çok daha fazla gol şansı vermesine rağmen Uğurcan öyle bir duruyor ki takımı sırtlıyor biz de Muslera 'yı korumak için işte Emre Kılınç 'ın pası hatalı, Berkan 'ın kırmızı kartında Berkan hatalı, işte Taylan hatalı hatta bugün üstüne gelen topu içeri aldığı için Bertolacci sert vurdu Muslera ne yapsın filan diyoruz, ne bileyim hatalı açılır gol yer Psv maçının skorunu tek başına belirler, Beşiktaş maçında hatalı yer, Jonstone maçında yapar da yapar hatta Lokomotiv maçında bile yememesi gerekirdu o golü top çok rahat şekilde geçiyor arka tarafa Muslera kale çizgisinde takip ediyor, hatanın çoğu zaman Muslera 'da olduğunu kabullenmediğimiz sürece daha çook izleriz böyle hataları
Bir de sol bek meselesi var, Ömer Bayram 'ın defansif performansı belki PvA 'dan bile daha kötü diğer tarafta Yedlin Beşiktaş maçında yaptığı hatanın aynısını Lokomotif maçında yaptı Nelsson tek başına içeride 2 kişiyle bıraktı. Boey bir an önce iyileşsin diye dua edip Ocak ayında çok net 1 kaleci ve sol bek takviyesi lazım bizim takıma
Kadro nasıl neye göre kötühoca kötü
kadro kötü
bu seneyi bitirdik gibi
Sporting korner organizasyonlarına devam ediyor, biz de camdan ekmek banıyoz
Sorun zaten oyun planımızın olmayışı.. Galatasaray gibi bir takım nasıl pozisyona gireceğini, nasıl kontraya çıkacağını ve nasıl gol atacağını bilmez mi ? İzlerken utanıyor insan.. Konyaspor'un oynadığı futbolun yarısını bile oynamıyoruz.. Bahsettiğim takım bizim sahamızda bizi resmen ezdi.. Demekki bu işler sistemle ve taktikle oluyor.. Oyuncu kalitesi olmasa bile bir sistemin ve taktiğin varsa her türlü oyunu domine edebiliyorsun..Soylediklerin dogru. Basarisizlik ortada bu cok net (son 3 sezon ozelinde). Ancak bu "sabir" olayi maalesef sezon basinda burada genclesmeyle birlikte cogu taraftar tarafindan, oy birligi diyelim, kabul gordu. Seneye basari bekleyecegiz bu sene olgunlasma olacak vs denildi. Simdi buna atifta bulunmak bir yana sunu soylemeye calisiyorum. Fatih hoca gitse de gelecek hoca icin butcemiz kisitli olacak yine. Gelecek yabanci hoca'da en az Fatih hoca kadar para isteyecek ve daha diger bazi tazminatlar. Buna binayen, ya 1 sene daha bekleyecegiz, ya da gemileri yakip (ki bu yonetim son raddeye kadar bunu yapamaz) hoca ile yollari ayiracagiz. Elestirelere katiliyorum. Yapilan yanlis degisiklikler, bazi maclari dogru okuyamama, tam hazirlanmamis oyuncu grubu ve cozumu bulunamamis gol sorunumuz. Ancak bunlar 1 gunde cozulmeyecek bunu da bilmek gerek. Kisir donguye girilebilir bu tercihle. Dogru zamani bekleme taraftariyim. Ben bu kadrodan bu sene. her ne kadar sinirden kendimi yesemde puan kayiplarinda, gunun sonunda ileriye donuk bir basari bekliyorum. Oyunumuz bir cit daha iyi bundan 1-2 ay oncesin bakinca ancak bazi sorunlarimiz hala devam ediyor oldugu gibi devam ediyor.
Sunu da ekleyeyim, bu takim beksiz oynuyor. Yedlin'de PVA'da Omer'de les ve seviyemiz altinda. Boey ve onun duzeyinde bir oyuncu sart. Bu bile cok buyuk etki yapacaktir. Ve yapilamamis 6 numara. Ocak'i isaret eder gibi oldum ama gercekten buyuk eksigimiz var bunlari basite indirgeyip tek olayi taktikle aciklamak bana cok dogru gelmiyor. Ancak her zaman "taze bakis acisi" taraftari oldum bu sebeble yeni bir hoca farkli bir sistem denenebilir ya da hoca'ya boyle bir taktisyen bulunabilir bilmiyorum. Tek bildigim cok profesyonel olunca islerin cozulmeyecegi cunku bulundugumuz lig ve ulke dinamikleri de biraz farkli. Bugun TS lider, ancak hocasi onceki sene teneke baglanip yollandi. Isler her an her sekilde degisiyor bu ulkede. Baskan'da sabirli olunmasini salik vermis. Bence sanki bu sene en azindan beklenmeli. Cok da rezalet degiliz, cok iyi de degiliz. Yenilen gollerin buyuk cogunlugu basit ve anlamsiz bireysel hatalardan olsa da gol bulma konusunda cok da efektif bir sistemimiz/oyun planimiz yok.