GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En bilinen oyunu biz oynuyoruz. Rakiplere sürpriz de yapamıyoruz pek, bizi savunmakta ezberi oturtuyorlar. Duran top konusu çok vahim, duran topla şampiyonluğu koparan takımlar varken biz ekstra gol üretmekte hiç yokuz. Ne ceza sahası dışından gol atıyoruz ne duran toptan ne de karambol ortalarıyla. Kafayla en son ne zaman gol attık hatırlamıyorum bile.

Şu durum gerçekten üzücü, umarım bir çıkış yolu bulunur da yanılırım.

Donk olabilir bilmiyorum. Luyindama atiyordu 1-2 gol en azindan. Kisa takimiz israrla kornerleri her seferinde orta olarak kullaniyoruz. Misal, on direge atip geriye asirtabiliriz fb'nin eski taktigi gibi. Ya da paslasarak, City gibi. Bunlara kafa yormasi lazim kenar heyetin. Tabi biz goruyoruz onlarda goruyordur. Neyse, bakalim izleyecegiz destekleyecegiz elden birsey gelmiyor. Umudum var hala birkac ufak nuans var onlari asabilsek cok farkli seyler konusuyor oluruz diye dusunuyorum.

Vallaha bir kez daha anladım ki bu bizim taraftarın sabırsız, şımarık çocuk tavırlarından dolayı genç takım kurmak hayal. Eboue, Melo, Selçuk, Sneijder gibi kendini kanıtlamış oyuncular getireceksin bu takıma. Öyle 20 yaşlarında gençlere sabredecek tahammül seviyesi bizde yok.

geldigimiz noktada 3 buyukler arasinda en kucumsenen takim olduk halbuki tudor varken ft gelsin buyuk mac alsin deniyodu e ft geldi yine kaybediyoruz simdi de gol kaciriyoruz deniyor vallahi samar oglanina donduk yav derbilerden korkar hale geldik ne oldu bize boyle

Vallaha bir kez daha anladım ki bu bizim taraftarın sabırsız, şımarık çocuk tavırlarından dolayı genç takım kurmak hayal. Eboue, Melo, Selçuk, Sneijder gibi kendini kanıtlamış oyuncular getireceksin bu takıma. Öyle 20 yaşlarında gençlere sabredecek tahammül seviyesi bizde yok.
Bence tam olarak boyle degil bu ya

Her genc topcuyu yildiz olacak saniyoruz fakat genc var genc var surekli C-D sinifi gencleri kovaliyoruz bu ise bizi vasatliga surukluyo ustelik az da para harcamiyoruz fakat en azindan B-B+ sinifi genc alsak misal nelsson kimsenin sesi cikmaz iste genc var genc var

geldigimiz noktada 3 buyukler arasinda en kucumsenen takim olduk halbuki tudor varken ft gelsin buyuk mac alsin deniyodu e ft geldi yine kaybediyoruz simdi de gol kaciriyoruz deniyor vallahi samar oglanina donduk yav derbilerden korkar hale geldik ne oldu bize boyle

Katilmiyorum.

FT geldi, gayet de tokatladi. Sampiyonda olduk, feneri iceride yeniyoruz boyle bakarsak. Ayrica, buyuk konusmayayim, Tudor gibi 4-5 yemiyoruz onemli maclarda. Yani girizgahin tamam ama sonra olanlari atliyorsun. Tudor bu arada bizi kucumsuyordu. Normallestiriyordu yani yonettigi takimin oneminden bihaberdi. Haa, duzelmistir bunlari asmistir o ayri ama gecmisi konusuyoruz. Hatirlatmak istedim.

Katilmiyorum.

FT geldi, gayet de tokatladi. Sampiyonda olduk, feneri iceride yeniyoruz boyle bakarsak. Ayrica, buyuk konusmayayim, Tudor gibi 4-5 yemiyoruz onemli maclarda. Yani girizgahin tamam ama sonra olanlari atliyorsun. Tudor bu arada bizi kucumsuyordu. Normallestiriyordu yani yonettigi takimin oneminden bihaberdi. Haa, duzelmistir bunlari asmistir o ayri ama gecmisi konusuyoruz. Hatirlatmak istedim.
Acikcasi vurup gectigimiz bir derbi maci hatirlamiyorum son zamanlarda surekli bi saibe bi diken ustu mac

Benim anlatmak istedigim olay bu ts bize karsi 2-0 one gecse tamamdir bu mac bizde der biz 2-0 onde oldugumuz zaman ins mac biter moduna giriyoruz ve geriye yaslaninca da bi sekilde sapitiyoruz son senelerde gercekten buyuk takim refleksini kaybettik ve kazanaciz gibi de durmuyo acikcasi

Bence tam olarak boyle degil bu ya

Her genc topcuyu yildiz olacak saniyoruz fakat genc var genc var surekli C-D sinifi gencleri kovaliyoruz bu ise bizi vasatliga surukluyo ustelik az da para harcamiyoruz fakat en azindan B-B+ sinifi genc alsak misal nelsson kimsenin sesi cikmaz iste genc var genc var

Şimdi adaşım, ben bu forumun eskilerinden sayılırım. Burada Telles'in bile acımasızca gömüldüğü zamanlar oldu ama gel gelelim adam öyle ya da böyle United'ı gördü. Cica mesela, sene başında iki maç oynadı, göklere çıkarıldı. Şimdi bakıyorum adamın Mustafa Sarp'tan farkı kalmadı. Övgünün de yerginin de bir sınırı yok kısacası. Bu yanlış bence. Çok yüksek potansiyelli isimleri zaten bize yedirmezler ama bu sene aldığımız isimler de yetenek fakiri oyuncular da değil. PVA dışında hayal kırıklığı yaşatan bir oyuncu olmadı ben de bu sezon. Ha bir de Kerem'in hakkını vermek lazım, çok iyi bir çıkış yakaladı ama bak buraya yazıyorum, formu biraz düştüğünde tefe konacak ilk isim.

Acikcasi vurup gectigimiz bir derbi maci hatirlamiyorum son zamanlarda surekli bi saibe bi diken ustu mac

Benim anlatmak istedigim olay bu ts bize karsi 2-0 one gecse tamamdir bu mac bizde der biz 2-0 onde oldugumuz zaman ins mac biter moduna giriyoruz ve geriye yaslaninca da bi sekilde sapitiyoruz son senelerde gercekten buyuk takim refleksini kaybettik ve kazanaciz gibi de durmuyo acikcasi

Orasi oyle ama bunu Tudor'a baglamazdim. Yani ornegin cikis yeri hatali oluyor demek istedim. Derbi maclarda bunu cok beklememek lazim zaten dominant bir oyun vurup gecme falan kolay degil o isler. En iyi zamanimizda, 2000 senesi, onumuze geleni devirirken tam kadro fenere emre'nin mabadina carpan topla kaybettik. Topla oynamamiz rahat %65 ustudur kacan direkten donenleri saymiyorum. Derbi maclari baska bir havada oluyor. Ama her buyuk mactan 4-5 yedigimizde nadirdir saolsun Tudor neredeyse bizi buna alistiriyordu.

Şimdi adaşım, ben bu forumun eskilerinden sayılırım. Burada Telles'in bile acımasızca gömüldüğü zamanlar oldu ama gel gelelim adam öyle ya da böyle United'ı gördü. Cica mesela, sene başında iki maç oynadı, göklere çıkarıldı. Şimdi bakıyorum adamın Mustafa Sarp'tan farkı kalmadı. Övgünün de yerginin de bir sınırı yok kısacası. Bu yanlış bence. Çok yüksek potansiyelli isimleri zaten bize yedirmezler ama bu sene aldığımız isimler de yetenek fakiri oyuncular da değil. PVA dışında hayal kırıklığı yaşatan bir oyuncu olmadı ben de bu sezon. Ha bir de Kerem'in hakkını vermek lazım, çok iyi bir çıkış yakaladı ama bak buraya yazıyorum, formu biraz düştüğünde tefe konacak ilk isim.
Acikcasi kendisini surekli bir adim otemeye tasima istegi olursa benim o topcuya lafim olmaz

Keremede cok sovdum lakin surekli ustune koyuyo ben kolay kolay gommem onu misal ama rumenlerde bu isigi goremiyorum acikcasi tabi benimki tahmin birazda neticede antrenmanlari izliyoruz lakin disardan da belli oluyo az cok

ECEAB060-626F-4515-A7B9-395A3DC43C5E.webp

Bunu bana çevirebilimisin kanka @Musap Aydinli

Bir daha bu sözde scout tayfanın yorumlarına güveneni eşekler kovalasın. Gustavo Assuncao'yu aldığımızda her yerde öyle bir yazdılar ki Vieira'yı aldık sandım. Şimdi bir tanesi de çıkıp özür dilemiyor.
İlk transfer olduğunda pek olumlu şeyler yazılmadı açıkçası. Ben de bunlardan biriydim.

Bir daha bu sözde scout tayfanın yorumlarına güveneni eşekler kovalasın. Gustavo Assuncao'yu aldığımızda her yerde öyle bir yazdılar ki Vieira'yı aldık sandım. Şimdi bir tanesi de çıkıp özür dilemiyor.
Tuhaf olan fm de fifa da cocugu top talent olarak adlandiriyor

Genç oyuncular gelişiyor da Fatih terim geri gidiyor. Terim ile gençlik operasyonu olmaz genç oyunculara önem veren bi yabancı hoca lazım Galatasaray’a.

Yav Selçuk dediğin herif bugün 36 yaşında Tam 10 sene önce gelmiş yani 26 yaşında, Sneijder 27, Melo 28
Yaptığımız gençlik planlamasının ilk adımları.

Taylan 25
Emre kılınç 26
Cicaldau 24
Pva 31
Nelsson 23
Kerem 23

Yaşlar şunlar baştan belirteyim 18 yaşında bebe muamelesi yapmamak lazım önce, 2 sene bekleyelim otursun desen kerem 25 yaşını devirmiş olacak o da yukarıda belirttiğin selçuk yaşına yaklaşmış olacak.

Ve en can alıcı konu millet burada Boey'in yolunu gözlüyor, Mustafa muhammed kendini kanıtlasın istiyor.
Ne zaman babel-feghouli girse küfür kıyamet gidiyor.
Muslera artık yaşlandı gitsin diye bakılıyor.
29 yaşındaki, 2 sene önce asist krallığına oynayan ömer itin bir tarafına sokuluyor.

Vallahi gençlik konusuda kimseden yamuk görmedim ama 6 ayda ortalama yaşı 26 olan oyunculara da bir orta açmayı öğretemeyip, orta sahada önüne gelen adama buyur geç kapı açık kardeş muamelesi çekmemeyi başaramıyorsa eleştirmek normal.
Birde kusura bakmayın da danimarkada orta sıralara oynayan bir takı değilsin. Bir anda 10 tane oyuncuyu hadi yeni takıma başlıyoruz diye başlıyorsan orada bazı can sıkıcı sorular sorulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt