GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam sosyal medyasında paylaşmış zaten. Haber almak mı bu. Öncesinde bunun olacağını söyledilerse bilemem.

Transfer haberi değil ama Çetinçalı yönetim kanadından iyi haber alıyor. Maç öncesi ilk o söylemiş sanırım Man haberini. Stadyuma geldiğini duymuş olabilir yani. Burada da paylaşılmıştı. Onun dışında transfer konusunda bir şey bilmiyorlar.

Transfer haberi değil ama Çetinçalı yönetim kanadından iyi haber alıyor. Maç öncesi ilk o söylemiş sanırım Man haberini. Stadyuma geldiğini duymuş olabilir yani. Burada da paylaşılmıştı. Onun dışında transfer konusunda bir şey bilmiyorlar.

kolpacali en son 2000 lerde transfer haberi veriyordu

daha kotu bir muhabir gormedim, ha pardon emre kaplan da vardi

Yalnız bizim zeminin tam orta kısmı uzun bir şerit şeklinde problemli gibi görünüyor. Daha kar falan yağacak götümüze patlar

Bende böyle düşünüyordum ama bu otelin kiralama haberini de vermişlerdi ve patladılar gibi bir daha bahsetmediler çünkü.

kolpacali en son 2000 lerde transfer haberi veriyordu

daha kotu bir muhabir gormedim, ha pardon emre kaplan da vardi

Transfer haberi kötü ama Vahap Tanrıverdi’den direkt bilgi alıyor. Twitter’da mentionlaşıyorlar. O adam transfere falan bakmadığı için o konuda bilgileri yok. Başkan transfere kendi baktığı için transfer haberlerini sallıyorlar ama Man olayını söyledikten sonra abisinin stadyumda olduğu doğrulandı. Almıştır o konuda bilgi. Kaplan ile kıyas kabul etmez. Bir kurum onu neden çalıştırır anlamıyorum zaten.

Sallıyo kolpacı

Halil transferinde ortalık karışmışken fbde demişti,biz aldıktan sonraki yayında rodop sende halil fbde demiştin noldu diyince ben nerden biliyim twitterda millet fbde yazınca bende inandım yazdım demişti

Bu adammı duyum alacak

hocam sadece türk futbolu ve galatasarayı değil beraberinde rumen futbolunu da ayağa kaldıracak gibi

Maciej Rybus: Ragnick'in scoutları Kacper Kozlowski'yi incelemiş ve bana onun hakkında bilgi sordular. Lokomotiv Moskova 10 milyon € ödemeye hazırdı ancak Kacper bana sezon sonu için İngiltere'den üst düzey bir takım ile anlaştığını söyledi.

Bizim ile ismi anılmıştı.

Maciej Rybus: Ragnick'in scoutları Kacper Kozlowski'yi incelemiş ve bana onun hakkında bilgi sordular. Lokomotiv Moskova 10 milyon € ödemeye hazırdı ancak Kacper bana sezon sonu için İngiltere'den üst düzey bir takım ile anlaştığını söyledi.

Bizim ile ismi anılmıştı.

Bu tip aşırı göz önündeki wonderkidler bize düşmez. Zaten Polonya piyasası bayağı aktif direkt 5 büyük lige topçu yolluyorlar biz Romanya gibi daha az yönelilen liglere bakmalıyız. Tavi Popescu bu açıdan bir fırsat olabilir iyi bir Rumen geleneği tutturursak Rumenler bizi zıplama tahtası olarak görebilir Benfica Porto Ajax Brugge olmanın yolu bundan geçiyor

Ha Popescu bile çok göz önünde onu ben örnek olarak söyledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt