- 17 Ağustos 2009
- 44.432
- 33.598
- 3.618
Dennis Man kısmı gerçek olabilir, tabii Gedson'da
Adam sosyal medyasında paylaşmış zaten. Haber almak mı bu. Öncesinde bunun olacağını söyledilerse bilemem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dennis Man kısmı gerçek olabilir, tabii Gedson'da
Adam sosyal medyasında paylaşmış zaten. Haber almak mı bu. Öncesinde bunun olacağını söyledilerse bilemem.
Transfer haberi değil ama Çetinçalı yönetim kanadından iyi haber alıyor. Maç öncesi ilk o söylemiş sanırım Man haberini. Stadyuma geldiğini duymuş olabilir yani. Burada da paylaşılmıştı. Onun dışında transfer konusunda bir şey bilmiyorlar.
Bende böyle düşünüyordum ama bu otelin kiralama haberini de vermişlerdi ve patladılar gibi bir daha bahsetmediler çünkü.Transfer haberi değil ama Çetinçalı yönetim kanadından iyi haber alıyor. Maç öncesi ilk o söylemiş sanırım Man haberini. Stadyuma geldiğini duymuş olabilir yani. Burada da paylaşılmıştı. Onun dışında transfer konusunda bir şey bilmiyorlar.
kolpacali en son 2000 lerde transfer haberi veriyordu
daha kotu bir muhabir gormedim, ha pardon emre kaplan da vardi
Ee? Fenerliler de Aziz'i sevmiyor. Şikeci daima şikecidirtaraftarları sevmez ne şikeci başkanlarını ne de fbyi.
Muhabbeti bile unuttum ben. SallaEe? Fenerliler de Aziz'i sevmiyor. Şikeci daima şikecidir
Maciej Rybus: Ragnick'in scoutları Kacper Kozlowski'yi incelemiş ve bana onun hakkında bilgi sordular. Lokomotiv Moskova 10 milyon € ödemeye hazırdı ancak Kacper bana sezon sonu için İngiltere'den üst düzey bir takım ile anlaştığını söyledi.
Bizim ile ismi anılmıştı.