GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1642844082748.webp

@Murat Durmaz
@Mehmet Mehmetoglu

Bizim ilçenin takımı

Gel sen oyna , fark yaratırsın reis orta sahada. :ROFLMAO:

Lüks olur bu
Bal Ligi'nde benim eskiden oynadığım takım küme düşecekti kadro kurulmamıştı sezon başı.Ben ve 3-4 kişiye lisans çıkarttılar.Son 8 hafta oynayıp kümede tuttuk :D Sizin takımı rahat çıkarırız sezon başında katılırsak :D Bu Ligler'de biliyosun kimsenin mevkisi yok.Ben futbola forvet başladım en son altyapı maçına çıktığım zaman sağ bektim :D

Bal Ligi'nde benim eskiden oynadığım takım küme düşecekti kadro kurulmamıştı sezon başı.Ben ve 3-4 kişiye lisans çıkarttılar.Son 8 hafta oynayıp kümede tuttuk :D Sizin takımı rahat çıkarırız sezon başında katılırsak :D Bu Ligler'de biliyosun kimsenin mevkisi yok.Ben futbola forvet başladım en son altyapı maçına çıktığım zaman sağ bektim :D
Genelde ilçedeki çocuklar ile ilerliyorlardı , geçen 2dışarıdan transfer yapmışlar , üzerine Yattara geldi.
Çok anlamadım açıkcası , biri maç oynuyor askere gidiyor , diğeri bir var bir yok.
İlginçti

Genelde ilçedeki çocuklar ile ilerliyorlardı , geçen 2dışarıdan transfer yapmışlar , üzerine Yattara geldi.
Çok anlamadım açıkcası , biri maç oynuyor askere gidiyor , diğeri bir var bir yok.
İlginçti
İlçe takımları ufak olduğundan az kişi oluyo :D Bizim takımda aşçıya lisans çıkarmışlardı :D

Geçen gün hızlıca maç özetlerine baktım.23 hafta boyunca 33 gol yemişiz.Bunların 3ü penaltıdan,4ü duran toplardan,16sı top rakipteyken kontra veya set hücumlarından yediğimiz gollerden oluşmakta.Geriye kalan 10 gol ise çıkarken kaptırdığımız toplardan kaynaklı.evet şu ana kadar yediğimiz her 3 golün 1ini direk rakip takımlara hediye etmişiz.Kaleci,bek,orta saha oyuncularımızın topla ilişkileri bu denli kötüyken ısrarla pasla hücuma çıkma işi bizim için intihardır.Bir an evvel şu garabetten kurtulmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt