Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.368
- 21.343
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
h.o kardesim
Horozoviç'i de alırsanız Süper Lig yolu gözükebilir kardo
Horozoviç'i de alırsanız Süper Lig yolu gözükebilir kardoHayırlı olsun güzel transfer..
![]()
Orta sahaya transfer önerimBal'ın da altındaki ligde oynuyor bizim gencolar.
Yattara süper lige çıkasıya , 50 yaşını geçer reis![]()
Gel sen oyna , fark yaratırsın reis orta sahada.Orta sahaya transfer önerimO zamana kadar Visca falan geçer takımın başına
![]()
Bal Ligi'nde benim eskiden oynadığım takım küme düşecekti kadro kurulmamıştı sezon başı.Ben ve 3-4 kişiye lisans çıkarttılar.Son 8 hafta oynayıp kümede tuttukGel sen oyna , fark yaratırsın reis orta sahada.
Lüks olur bu
Genelde ilçedeki çocuklar ile ilerliyorlardı , geçen 2dışarıdan transfer yapmışlar , üzerine Yattara geldi.Bal Ligi'nde benim eskiden oynadığım takım küme düşecekti kadro kurulmamıştı sezon başı.Ben ve 3-4 kişiye lisans çıkarttılar.Son 8 hafta oynayıp kümede tuttukSizin takımı rahat çıkarırız sezon başında katılırsak
Bu Ligler'de biliyosun kimsenin mevkisi yok.Ben futbola forvet başladım en son altyapı maçına çıktığım zaman sağ bektim
![]()
İlçe takımları ufak olduğundan az kişi oluyoGenelde ilçedeki çocuklar ile ilerliyorlardı , geçen 2dışarıdan transfer yapmışlar , üzerine Yattara geldi.
Çok anlamadım açıkcası , biri maç oynuyor askere gidiyor , diğeri bir var bir yok.
İlginçti
Aynen öyle kendi kendilerine takılıyorlar da , bu para nereden geliyor anlamadım.İlçe takımları ufak olduğundan az kişi oluyoBizim takımda aşçıya lisans çıkarmışlardı
![]()
Borçla ilerliyolar eğer biri kulübü alırsa ödeniyo O yüzden esnaf kulübe veresiye yazdırmıyo..Aynen öyle kendi kendilerine takılıyorlar da , bu para nereden geliyor anlamadım.
Hepimizin hislerine tercüman olan bir video. Dikkatle izleyelim.
@Hayri CundEkli dosyayı görüntüle 145782
Kac puan alırız bu 5liden?
iyimser olarak GBGBB 9 puan
realize GMBMM 4 puan
diyorum ben.
Aaa yakiniz o zaman :d
Şuan başka yerde yaşıyorum ama bizimkiler orada hep.Aaa yakiniz o zaman :d
Sivasli :dŞuan başka yerde yaşıyorum ama bizimkiler orada hep.
Sen ne taraflardasın