GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Kaiky'den kaç tane var

Vinicuous'a döner mi acaba onu da Barca almış ama anlaşma son anda yatmıştı.

Torrent'in tazminat maddesi gerçekse çok iyi olmuş.
Bu madde hocanın erkenden kovulamayacağı anlamına geliyor.

Yoksa bizim öyle yapar, böyle yapar 4-5 maçla hocayı kovdururdu.
Torrent yanlış tercih de olabilir, yetersiz de. Ancak eğer bir adamı inanıp getiriyorsan ona bir süre vermen gerekiyor.
Tarih nice başarısız başlayıp eşsiz başarılar yakalayan örneklerle dolu.
Bu söyledigin Terim icin gecerli olmaliydi cünkü kadroyu kuran kendisiydi bi kere.

Bu adam Gedsonu veto edip kaplumbaga Pulgari aldirmis biri, okuyorum Boey Marcao vor Nelsson gibi degerleri begenmiyormus.

Net futboldan felan anlamiyo demektir.

Bu takimi ne gömdünüz be. Tamam Avrupada müthis oynamamis olabilirz ama bu kadro 1. olup 3 gol yedi sadece. Hemde Gedsonsuz.

TFF Terimi kovdurmak icin hakemleri bize saldi bizde el birligiyle Terimi yedik bravo.

Kimse masal anlatmasin belki sampiyon olmayacaktik ama bu derece kötü olmamizin nedeni TFF manipülasyonu, takimin kimyasi gitti hepsi genc cocuklar

Torrent Gedonu veto edip Boeyi begenmiyosa hemen gönderilsin

1644419741884.webp

Torrentin tazminatina bakilirsa kalacak.iyi haber,çünkü adamin haritasina rahat rahat bakamadim.simdi istediğim gibi tahminde bulunabilirim...o 9.evdeki gunes-jupiter kavuşumlari,avrupada basariyi gösterebilir.nisandaki jupiter neptun kavuusumu da devamini getirebilir avrupada ama bunlar sadece öngörü.önce umidi vermeli,hersey olabilir uefada 👍

Torrentin tazminatina bakilirsa kalacak.iyi haber,çünkü adamin haritasina rahat rahat bakamadim.simdi istediğim gibi tahminde bulunabilirim...o 9.evdeki gunes-jupiter kavuşumlari,avrupada basariyi gösterebilir.nisandaki jupiter neptun kavuusumu da devamini getirebilir avrupada ama bunlar sadece öngörü.önce umidi vermeli,hersey olabilir uefada 👍

IMG_20190516_140229.webp

Haberi yazmaya iten yönelimin (bilinç)altında ırkçılık var =) Veya nefret, kompleks de denebilir. Bir milletin kendisi dışındaki tüm milletlere duyduğu nefretin adı her neyse... Hamza Hamzaoğlu döneminde Sneijder'in yaşadıkları da bu konuda bir örnektir.
Valla saçma bir çıkarım yapmışsın. Irkçılıkla zerre alakası yok konunun. Misal FT'nin milli takım tazminatları bu ülkede milletvekillerinin bile ağzına sakız oldu , ırkçılıktan mı yapıldı ? Bu tarz mevzular hep konuşulur. Yabancı hocaların üzerine oynanan oyunlar temalı algılar yerleştirmeye çalışmanın bir manası yok. Ülkeye gelen yabancı hocalardan hangisi gönderildikten sonra başarılı olmuş buna da bakmak lazım. Demek ki iyisini getiremiyoruz bizim son örneğimizde de görüldüğü üzere. Bir Mancini o da kulüp takımlarında rezil performans gösterip milli takımla başarılı oldu. Torrent savunması için argüman yaratma çabası senin yaptığın , bunu da abartıp insanın gözüne soka soka yapıyorsun sonuç komik oluyor haliyle maalesef. Hele bu milletin kendisi dışındaki tüm milletlerden nefret ediyor olduğu iddiası falan facia. Belki propagandadan beyni uyuşmuş bir kısım güruh için doğru olabilir fakat bunu genele yaymak son derece temelsiz.

artık kavuşumlara güvenmiyorum beni aldatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt