- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Gedson mevzusunun Galatasaray aleyhinde oluşturduğu algının taraftarda karşılığı olduğunu çok iyi bildikleri için sezon sonuna kadar normalde 2 övülecekken 5 övülecektir.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson mevzusunun Galatasaray aleyhinde oluşturduğu algının taraftarda karşılığı olduğunu çok iyi bildikleri için sezon sonuna kadar normalde 2 övülecekken 5 övülecektir.

Istifa et ozaman ulan
Tazminat maddesi yok ne demek ya adamin 1.5 yil kontrati var kovarsan o parayi verecen işteBurak Elmas: "Taraftarların tepkilerini haklı ve normal buluyorum. Takım, bu puandayken ben de tribünde olsam isyan eder, belki de 'Yönetim istifa' diye bağırabilirdim."
Burak Elmas: "Domenec Torrent'in sözleşmesinde tazminat maddesi yok. 1.5 senelik kontratı var. Yazılan maaş ücretleri de doğru değil. Takımla iyi çalışıyor. Bir galibiyet lazım. Oyuncular için de yuhalanmak, ıslıklanmak çok zor."
Burak Elmas: "Inaki Pena sezon sonunda gidecek, kalmaz. Geri almak şartıyla gönderdiler. Dortmund'un kalecisi Bürki, Okan Kocuk ve Sinan Bolat ile görüştük ama kulüpleri izin vermedi."
Bende o yuzden taraftara kızıyorum.gedson ne bok yiyosa yesin,artik bizi bağlamaz.dunku maci izlemesem istatistik dogru diyecegim.abartinin önde gideni o istatistik, taraftarda yiyo bi guzelGedson mevzusunun Galatasaray aleyhinde oluşturduğu algının taraftarda karşılığı olduğunu çok iyi bildikleri için sezon sonuna kadar normalde 2 övülecekken 5 övülecektir.
Haberim olsaydı izlerdim kardo eve geleli 1 saat oluyo
Yarınmış zati , ben de bugün sandımHaberim olsaydı izlerdim kardo eve geleli 1 saat oluyoBugün işler fazlaydı büroda..
Mümkünse yerli bir hoca kurmasın takımı.marcao 15
kerem 15
nelsson 12
cica 2
luyi 2
satıp yepyeni takım kurmalıyız babel arda feguli de gidiyor cagneyi de okuturuz yada kiralarız
Mümkünse yerli bir hoca kurmasın takımı.
Büyük ihtimalle 5'i geçmez de bi' ihtimal 7 puan çıkarırız.
Bana göre 3'ü de iyi hoca değil. Domenec'i sezon başı kendi takımını kurmuş, kulübün kaosun içinde olmadığı bir ortamda izlemek isterdim. Gerets etkisi yapabilirdi. Şu an camia öyle berbat bir histerinin içinde ki muhtemelen sezon sonu kimse kalmayacak.boası getirebiliriz belki olmadı r.garcianın kapısı çalınmalı ama şu an sergen,okan,bülent 3lüsünden biri gelirse nolur bilmiyorum
Takımı max 20ye anca satarız ne marcao 15i renktaş ya. Nelson 12 aynenmarcao 15
kerem 15
nelsson 12
cica 2
luyi 2
satıp yepyeni takım kurmalıyız babel arda feguli de gidiyor cagneyi de okuturuz yada kiralarız
Galatasaray’i hic bilmedigin acik. O yilki maclarida izlememissin. Izleyeseydin taraftarin neden oKansiz dedigini iyi bilirdin. Konunun sozlesme uzatmamayla yakindan uzaktan alakasi yok.ergenlerin veya galatarasay düşmanlarının laflarına inanmayın okansız diyenler sıgırın önde gidenidir o dönem sözleşme uzatma teklifini reddetti ben olsam bende kabul etmem galatasarayda alabilecek hertür basarıyı almış ve inter gibi bir kulüp sana teklif yapmış neden durayım
kansız diyenler fatih hocayada kansız desin fatih hocada sözlesme teklifin kabul etmeyip italyaya gitti
okanı galatasaraya istemeyenler gelecegimizi karartmak isteyen 8jk ve şikeci tayfasıdır benım gözümde
bülent hocadan ise büyük takım hocası olmaz maalesef