GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hırçın Melo haklı. Takip de etmezdi 🤣
Zaten böyle şeylere ben pek kulak asmıyorum. Fakat seçim sonrası böyle gelişme yaşanır belki. Göz göz maçı sonrası Torrent'in pek şansı kalmaz. Rize maçı zaten kan davası gibi maç olacak. Yönetim bile kalmaz.

FLbjULJXMAUDHX3

Nasil bir ortama dustuk biz ya... Capsiz yonetim, bos kasa, yapilamayan transferler, ne idugu belirsiz bir hocamsi.. Butun olumsuz sartlar bir araya gelmis durumda. Bu durumdan oyuncular disinda sihirli bir hoca eli degmeden cikilmaz. Bu ya simdi olmali ya da sene sonu ancak sene sonu nerede bitiririz bunun cevabida yok.. Duser miyiz, yukselir miyiz bilmiyorum. Gordugum, gidisatin genel olarak oldukca olumsuz oldugu. Yazik su klube, bu hale getiren tum yonetimler (uefa'dan men yedirenler, kisitlama aldiranlar, yanlis transfer yapanlar, dogru transferi yapmayanlar, borclari gec yapilandiranlar, stadin gelirlerini 3-kurusa hipotek ettirenler ....)..

Şu içi boş okansız muhabbetini bırakalım. Neymiş ankarsgücü maçında kırmızı görmüş, neymiş bedava gitmiş. Bunlar hain demek için saçma sapan argümanlar

Şu içi boş okansız muhabbetini bırakalım. Neymiş ankarsgücü maçında kırmızı görmüş, neymiş bedava gitmiş. Bunlar hain demek için saçma sapan argümanlar
Bu camia neleri affetmedi ki bunu da affetmesin gelip 5 senede 5 tane şampiyonluk kazandırır herkes heykelini diker :asd:

Bu camia neleri affetmedi ki bunu da affetmesin gelip 5 senede 5 tane şampiyonluk kazandırır herkes heykelini diker :asd:
Ankaragücü kırmızı mırmızı diyolar e fatih akyelin yaptıkları daha vahim. Bjkye gitti diyorlar adamı istemedik gitti napsın aç mı kalsın. İntere gitti diyorlar kim olsa giderdi o dönem intere. Tek suçu para kazandırmaması onda da yine ahmet bulutun parmağı var galiba

Ahmet bulutta nasıl bi kuyruk acısı varsa adamın menajerlik tarihi boyunca tek olumlu işi yok

Sırasıyla Göztepe deplasmanı, içerde Rize, sonra Konya deplasmanı ve içerde Beşiktaş. Çok kritik 4 hafta, takım toparlanır inşallah

Gedson tarzı bi oyuncu transferi gerek.Benim istediğim oyuncu Carrasquilla en fazla 2-3 milyon euro isterler..

Bizim 2017 yazindaki gibi ama cok maliyetli olmadan,kaliteli 5-6 adam ve yetenegi belli,mental olarak güçlü,gelişmeye acik genc bir oyuncu grubunu oluşturmamız lazim.👍

Nisan ve mayis aylarini iyi geçireceğiz bence.marttan zaten ümitliyim,bakalım 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt