GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Akman’ı ve Doğan Alemdar’ı nasıl alacakmışız.? Hadi Ali alsan bile Doğan’ı alma ihtimalimiz yok. Adam her maç 11’de çıkıyor. Tiago Çukur’u ise hiç bilmiyorum. İsmin ve soyismi alakaya maydanoz zaten.

Nasuhi Sezgin'in felan listesinde olmasından belliydi

Zaten Öztürk Dursun'un listesinde olacaktı zamanında ama yanlış hatırlamıyorsam aidatı ödemeyi unuttuğu için girememişti o dönem o yüzden olabilir.

Sanırım Cengiz’e karşı olan seçimde listesindeydi. Kaybetmişlerdi o dönem.

Edit: Öztürk seçim dönemi oldukça övmüştü zaten. Bana da DÖ-Öztürk ile son seçimdeki Hamamcıoğlu-Öztürk listeleri karışımı gelecek gibi geliyor. Erden Timur vs gibi iş adamları da eklerler belki. Hatta Albayrak da olursa şaşırmam.

İsimler bunlar mıdır bilemem ama ligde başarılı olmak istiyorsak ilk yapmamız gereken yerli kadrosunu güçlendirmek. Kerem haricinde var mıdır koşulsuz şartsız güvenip ilk 11 oyuncumuzdur diyebileceğimiz bir oyuncu? Hatta şöyle düşünmek lazım yabancı sınırlaması saçmalığı olmasa "ideal" bir Galatasararay da Ömer,Taylan, Aytaç,Alpaslan gibi sürekli forma şansı bulan oyuncularımızdan kaç tanesi maç kadrosunda olabilir ki? Kerem ilk 11 oyuncusu Emre Kılınç geniş kadroda yer alabilir, belki Halil ve Berkan ı sayabiliriz işte geniş kadroda geriye kalan yerli oyuncularımızı yakıştıramıyorum Galatasaray formasına

Ben olsam da Yunus un kiralık sözleşmesi bitince kadroda tutulup, Ozan Kabak yeniden dönmesini isterim gayet de potansiyelli oyuncular

Sanırım Cengiz’e karşı olan seçimde listesindeydi. Kaybetmişlerdi o dönem.

Edit: Öztürk seçim dönemi oldukça övmüştü zaten. Bana da DÖ-Öztürk ile son seçimdeki Hamamcıoğlu-Öztürk listeleri karışımı gelecek gibi geliyor. Erden Timur vs gibi iş adamları da eklerler belki. Hatta Albayrak da olursa şaşırmam.
Albayrak olmaz Öztürk ciddi eleştirmişti onu. Böyle bir durumda DÖ zaten başkan adayı olur listesinde Öztürk- Rıza Tevfik Mora- Nihat Kırmızı- Osman Aral- Dikran Gülmezgil- Ali Yüce eğer liseden falanda destek gelecekse bunlara Ebru Köksal ve Cemal Özgörkey'de eklenir. Ekstra bilmediğimiz isimlerde eklenir ama sanmıyorum Erden Timur'un falan olacağını .Eğer takım Mart ayında artık rahatlamış falan olursa Elmas'ın az farkla ibra olacağını düşünüyorum ben. Seçim için kulüp içinde güçlü kesmin 2023 seçimleriyle konjonktür değişimin bekleyelim diyeceğini düşünüyorum ben özellikle liseli kesmin çünkü ona göre farklı ciddi dahja güçlü adaylar çıkarmak isteyebilirler. Kıraçlar o zamanı bekleyip tekrar topa girmek isteyebilirler.

Albayrak olmaz Öztürk ciddi eleştirmişti onu. Böyle bir durumda DÖ zaten başkan adayı olur listesinde Öztürk- Rıza Tevfik Mora- Nihat Kırmızı- Osman Aral- Dikran Gülmezgil- Ali Yüce eğer liseden falanda destek gelecekse bunlara Ebru Köksal ve Cemal Özgörkey'de eklenir. Ekstra bilmediğimiz isimlerde eklenir ama sanmıyorum Erden Timur'un falan olacağını .Eğer takım Mart ayında artık rahatlamış falan olursa Elmas'ın az farkla ibra olacağını düşünüyorum ben. Seçim için kulüp içinde güçlü kesmin 2023 seçimleriyle konjonktür değişimin bekleyelim diyeceğini düşünüyorum ben özellikle liseli kesmin çünkü ona göre farklı ciddi dahja güçlü adaylar çıkarmak isteyebilirler. Kıraçlar o zamanı bekleyip tekrar topa girmek isteyebilirler.

Ben de ibra olacağını düşünüyorum. Çok absürt sonuçlar olmazsa tabii.

Onun dışında Özbek Öztürk ortaklığı derken Özbek’in 1. adamlığı tartışılmaz. Özbek kulübü batırdı dünya kadar oy aldı. O yüzden Öztürk ile ortak liste olsa bile ikinci adam belli bence. Liste konusunda çok söz sahibi olmaz. Zaten Öztürk’ün listesindeki çoğu isim DÖ’nün adamıydı. Albayrak’ı alabileceğini düşünmemin nedeni de şu haber:

Habertürk Gazetesi yazarı Fatih Altaylı, ''Albayrak'tan Özbek'e: Yeniden Başkan ol''

Albayrak’ı da zaten tanıyoruz. Girerse şaşırmam diyorum sadece.

Ben de ibra olacağını düşünüyorum. Çok absürt sonuçlar olmazsa tabii.

Onun dışında Özbek Öztürk ortaklığı derken Özbek’in 1. adamlığı tartışılmaz. Özbek kulübü batırdı dünya kadar oy aldı. O yüzden Öztürk ile ortak liste olsa bile ikinci adam belli bence. Liste konusunda çok söz sahibi olmaz. Zaten Öztürk’ün listesindeki çoğu isim DÖ’nün adamıydı. Albayrak’ı alabileceğini düşünmemin nedeni de şu haber:

Habertürk Gazetesi yazarı Fatih Altaylı, ''Albayrak'tan Özbek'e: Yeniden Başkan ol''

Albayrak’ı da zaten tanıyoruz. Girerse şaşırmam diyorum sadece.
Öztürk ile hareket edecekse Albayrak olmaz ki bence Özbek bu sefer garantilemeyeceği bir seçime girmez. Garantilemek için de liselilerinde oyunu almak için onlarla da ortak hareket edip belki tek liste olarak girmek ister bir de Polat- Cengiz tarafı bir aday çıkarırsa çıkarır. Liseliler ile hareket etmek içinde Albayrak falan ile çalışmaz yoksa Albayrak listeye girer ama Özbek almaz. O yüzden kendi listesi + liselilerden kişileri de alır listesine. Tabi ben hala zor diyorum Genel Kurul'a kadar 12 puan civarı alırız ibra da olurlar seçim de 23 seçimleri sonrasına kalır. Gerekli puan gelmezse zaten seçim olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt