Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parayı da kasıtlı arttırdıklarını düşünüyorum. O maliyetin içine bonusları falanda koymuşlardır. vergileri eklesen bile o paralar etmiyor. Kasıtlıolarak yüksek söylediklerine eminim.Haberlerini yenilemişler o zaman. Hesaplarda yanlış yok. Vergi+stopaj ile o paraya denk geliyor. Algı yarattıklarına katılıyorum ama hiç haber alamıyor değiller bence. Hatalı ya da yayın doldurmak için salladıkları çok oluyor. Gerçi bu ara yeni kaynak bulmuş olabilirler. Tutturuyorlar bayağı. Şimdi bunu vergilerle vermeleride zaten algı. Şimdiye kadar net maaş konuşanlar brüt konuşmaya başlayacak vs. Bir de 1,5 yıllık olduğunu söylemeden maliyeti falan demişler. Haberleri alıp, algılara kapalı olması her taraftarın yapması gereken.
SATMAYAN HAINDIR!
Cicaldau transfer edildiği günki Euro kuru ve bugün Euro kurunu düşünürsek %100 kar gibi bişey 8 mil.€ ya satarsak Cicaldau yu
Aldığımız hiç bir oyuncudan zarar etme ihtimalimiz yok buna Morutan, Berkan ve Barış Alper Yılmaz da dahil az göstersinler kendilerini şöyle Avrupa'da bir iki tür gidebilsek
SATMAYAN HAINDIR!
8.30dan parayı dövize yatırmış gibi olacağız temiz işCicaldau transfer edildiği günki Euro kuru ve bugün Euro kurunu düşünürsek %100 kar gibi bişey 8 mil.€ ya satarsak Cicaldau yu
8.30dan parayı dövize yatırmış gibi olacağız temiz iş
Valla anlamıyorum ki bizim takımın orta sahası nasıl bir yokluktaysa Cicaldau yerin 8 numara da lazım, hücumcu bir 10 numarada hatta sene sonu Pulgar gidecek 6 numara da lazımyerine hemen gedson tarzi 8 lazim
Campos babam en kralını getirecek. Xekayı ben de bekliyorum bence gelecekLilleden xeka gelsin
6 olarak ta manuel ugarte
SATMAYAN HAINDIR!
Pazarlık yapmadan niye satalım yahu.
Yav benim beinde taahhütüm var gs taraftar paketinde. bein alamazsa taahhüt de ortadan kalkar herhalde
Teklfini 218 milyon dolar yapmış sanırım.
Bu ilk teklifti zaten sonra tekrar artırım yaptılar teklifte diye okudum.Satıştan paylı bir öneriymiş. 120’si garanti kalanı tahmini sanırım.