GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son kez Gedson konusuna acip, kapatiyorum.

Artik Gedson Fernandes, tinercilerin oyuncusudur. Keskeler, meskeler geride kaldi. Haberler gore arada 500.000 euroya 5 taksit bolmek icin ugrasmisiz, Benfica'da s.. cekmis.

Sorun Gedson degil, kos koca dunyada sirf Gedson box to box oyuncu falan da degil. Evet, muazzam firsat vardi, ve beceremediler. Yapacak birsey yok.

Sorun burada, Scout ekibinin Gedson tarzi bir box to box bulmasi. Is burada basliyor, Belcika kulupleri yillardir muazzam orta saha oyunculari bulurken, sen parayi veteranlara verdin.

Campos/Sensibili ikilisi eminimki bu takima acilen 2-3 orta saha alacaklardir.

katiliyorum.

gedson okadar iyi olsa benfikada banko oynardi ama ilk onbire giremiyordu.

ama bizim suanki orta sahamizda rahatlikla oynardi.

gedsondan daha iyisi bulmak bukadar zor olmamali.

Haberlere göre ne kadar doğru bilmiyorum James R. için menajeri ile resmi görüşmelere başlamışız. Twitter da öyle diyorlar. Gelirse 2.Sneijder olur gibi.

Not:Menajeri Jorge Mendez’miş.

1646059094724.webp

Gelecek sezon icin hizli bi sag kanat, 6 no ve bitane 8 - 10 sart. Bu 3 oyuncu gelirse takim level atlar. Zaten kötü takim degiliz ama o eksikler takimi asaga cekiyor iste.

Porto, Ajax, Benfica gibi takımlar prime dönemlerini yaşayıp Avrupa'da başarılı olduktan sonra en iyi oyuncularını satıp yerlerini yeni oyuncularla doldururlar ve o yeni oyuncuları geliştirirken birkaç yıllık bir durgunluk dönemine girerler. Bu sürede yeni oyuncular takıma alışıp kendilerini geliştirir ve daha sonra takım yine yükselişe geçer. Bu süreci bir döngü halinde sürekli yaşarlar. Biz de bu sezonu o durgunluk dönemleri gibi görmeliyiz bence.

Ne bitmez bir ay + cezaymis arkadas. Yine gedson aklima geldi yine küfür edecem…

Biz almadık yada alamadık bu bizim büyük bir yonetimsel hatamizdir Gedson zaten iyi bir oyuncu bunu herkes biliyor ama ben bekledim diyip son Beşiktaş aktarmalı Rize yaparsan bunu yaşarsın Avrupa'da transfer sezonu kapanmadan bizim ligi beklemeden gidebilirdi burda Ahmet Bulutla beraber bir intikam aldı Gedson intikamini aldıysa bunu da yaşamayı göze almıştır

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz almadık yada alamadık bu bizim büyük bir yonetimsel hatamizdir Gedson zaten iyi bir oyuncu bunu herkes biliyor ama ben bekledim diyip son Beşiktaş aktarmalı Rize yaparsan bunu yaşarsın Avrupa'da transfer sezonu kapanmadan bizim ligi beklemeden gidebilirdi burda Ahmet Bulutla beraber bir intikam aldı Gedson intikamini aldıysa bunu da yaşamayı göze almıştır

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bjk aktarmalı Rize yaparken başına gelecekleri bilmesi gerekiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt