- 6 Eylül 2014
- 94.980
- 65.585
- 4.608
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu nasıl bir beşli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yoruma gel
Bu adam sezon başı Terim için neler yazdı bide Barış Alper transferinde Terim transferi bozdu Fener'e yollayacak tarzı, yine komisyon iması yapan mesajları birde utanmadan aynı masaya oturmuş acaba o ettiği lafları yüzüne söyleyebilmiş midir? Terim'e yakın falan değil de Yüce'nin trolü sanırım kendisi.Ben sadece karaktersiz herifin teki olduğunu düşünmüştüm ama Fatih hocayla yemek yiyecek kadar eli uzunmuş.Hoca da iyice kendinden soğutuyor artık beni, ne işin var senin şu tiple ya.
Bu Ahmet Yüce'nin ne katkısı olmuş ki.Camiada sözü çok geçiyorsa, gelsin hiç olmadı voleybol branşına 2-3 destek atsın.Herkeste anca bir laflar, havalar.Erden Timur'un tırnağı etmiyorsunuz.
Troller kendını ifşa ediyor işteBu adam sezon başı Terim için neler yazdı bide Barış Alper transferinde Terim transferi bozdu Fener'e yollayacak tarzı, yine komisyon iması yapan mesajları birde utanmadan aynı masaya oturmuş acaba o ettiği lafları yüzüne söyleyebilmiş midir? Terim'e yakın falan değil de Yüce'nin trolü sanırım kendisi.
Bu seçimde de yanlışım yoksa Öztürk'ü desteklemişti.DÖ o seçimde 70-80 oyla kaybetti. Eğer bir hafta önce tüydüler demeseydi kazanıyordu. Bence büyük başarı renktaş. O kadar başarısız birisi oyların yarısını aldı sonuçta.
Edit: DÖ seçimi deyince aklıma geldi. Mehmet Ayan’a seçimi kesin DÖ kazanıyor diyen kişi Serdar Güzelaydın’dı. Mehmet Ayan çok önemli bir kişi demişti. Videoyu hatırlıyorsan ilk oradan öğrenmiştim Güzelaydın’ın kim olduğunu.
Hasan Çam adaşımın yazdığı gibi zamanında Ahmet Yüce Bip'in ortağıysa Haluk Yürekli, Gökhan Dinç'in kaynakları da kimin adamı kimin ağzıyla konuştukları da ortaya çıkmış oldu.Troller kendını ifşa ediyor işte
Kim oEvet berbat, karaktersiz, kişiliksiz bir herif twitter'da.
Bu seçimde de yanlışım yoksa Öztürk'ü desteklemişti.
Hasan Çam adaşımın yazdığı gibi zamanında Ahmet Yüce Bip'in ortağıysa Haluk Yürekli, Gökhan Dinç'in kaynakları da kimin adamı kimin ağzıyla konuştukları da ortaya çıkmış oldu.
Bu adam paylaşılınca kim bu diye sallıyordum ama masada oturuyormuş. İlginç
Akşam üstü şöyle bir paylaşımı olmuş.
Terim kovulduktan sonrada bir paylaşımı olmuştu. Elmas’ı indireceğine işaret eden. Seçim çalışmalarında kulis yapan birisi sanırım. Akil adam mı denir ne denir bilmiyorum. DÖ’nün o kadar oy almasını bu sağlıyordu. Bir de Bip’in ortağı deniliyordu. Medya bağlantıları sağlam birisi. Ahmet Yüce’de üyeler arasında sevilen birisiymiş. Skoda TR’nin sahibi. Sözü geçen bir isim. Terim ile arası kötü diyenler de vardı iyi diyenlerde. Sanırım iyiymiş.
2 galibiyet aldık ya yine fenomenliğe başlamış 2 tane daha bir tanede youtube videosu atar bay youtuber'ımız.Login • Instagram
Hikayeleri çok iyiBazen gıcık etse de takımdaki arkadaşlığa en fazla katkı sağlayan kişilerden biri bence Babel.
Oglu Ali Yüce. Voleybol'un basindaydi zaten.Ben sadece karaktersiz herifin teki olduğunu düşünmüştüm ama Fatih hocayla yemek yiyecek kadar eli uzunmuş.Hoca da iyice kendinden soğutuyor artık beni, ne işin var senin şu tiple ya.
Bu Ahmet Yüce'nin ne katkısı olmuş ki.Camiada sözü çok geçiyorsa, gelsin hiç olmadı voleybol branşına 2-3 destek atsın.Herkeste anca bir laflar, havalar.Erden Timur'un tırnağı etmiyorsunuz.
6 yıl önce oğlunun şube yönetmesinin şu an bir karşılığı yok...Oglu Ali Yüce. Voleybol'un basindaydi zaten.
Bence kesin olacaktır Rusya'da her takım yüksek maaş vermiyor yüksek maaş zaten Zenit ve CSKA Moskova verebiliyor verebiliyorsa. Diğerleri bizim alabileceğimiz maaş skalasında biraz bonservis yerine onun çok daha azı şekilde imza parası verilir oyuncuyu ikna etme için.Rusya'dan firsat transferi olacak ama sanmiyorum hamle olacagini. Zaten maasi 30 milyona indirmeye calisiyorlar.