Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.545
- 26.346
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi volede umut bozok muleka ve doğucan övüldü nasıl topçu bunlar
umutu biliyorum da diğerleri?
@Onur Yücel
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ahmet yuce ya da dursun baskan ve getirmek istedikleri de fatih terim.bu zaten belliydi.hersey ibra olayi ve secime bagli,bakacagiz.beklmekten baska care yok su an.kim gelirse gelsin campos ve sensibile ile çalışmalı.buna fatih hoca da dahil.artik tek basina yapamiyo.profosyonel,alaninda iyi bi ekiple yol alip basarilar kazanabilir yeniden.![]()
Dursun Özbek’in yeniden Başkan, Özbek Başkanlığında Terim’in yeniden teknik direktör olmasını savunan Ahmet Yüce
Burak Elmas’ı ibra etmeme konusunda kesin kararlı olan mektepli gençler
Fatih Terim’den geçmişte nefret hatta küfür eden pek çok Galatasaraylı, özellikle de liseli Galatasaraylı şimdi Fatih Terim aşığı oldu ve taraftarın hedefindeki Liseci Galatasaraylılar ile Lise’den nefret eden taraftarlar Burak Elmas’ın ibra edilmemesi ve istifası konusunda hemfikir hale geldiler.
Yazıda 3 önemli nokta
Bu kulübün yönetim içindeki dramaları, lisecileri bilmemnesi bıktırdı artık.Büyük bir hissesini zengin bir yatırımcı varsa satalım.Taraftar olarak böyle de bizi takan yok, öyle de olmayacak.En azından paramız olur.![]()
Dursun Özbek’in yeniden Başkan, Özbek Başkanlığında Terim’in yeniden teknik direktör olmasını savunan Ahmet Yüce
Burak Elmas’ı ibra etmeme konusunda kesin kararlı olan mektepli gençler
Fatih Terim’den geçmişte nefret hatta küfür eden pek çok Galatasaraylı, özellikle de liseli Galatasaraylı şimdi Fatih Terim aşığı oldu ve taraftarın hedefindeki Liseci Galatasaraylılar ile Lise’den nefret eden taraftarlar Burak Elmas’ın ibra edilmemesi ve istifası konusunda hemfikir hale geldiler.
Yazıda 3 önemli nokta
Bana kalırsa Fener için yanlış seçim tabi zaman gösterecektir.Löw fener’de. (Salim Manav)
bu adam kim ahbab ismi geçiyor son zamanlardaSerdar Güzelaydın konuşuyor. BipSpor sorusu geldi
x.com
twitter.com
Bizi alakadar eden kısmı; kulüp içinde seçimlerde etkin olduğunun konuşulması. Terim, Ahmet Ocaklı ile son fotoğrafında diğer yanında oturan isimdi. Bundan dolayı yine seçim çalışmaları yaptığının düşünülmesi. Bunun dışında Erhan Telli'nin BİpSpor çetesi mevzusu. Bu projeye siyasette karşı tarafta olmayan isimleri almışlar. İşletmesini de Serdar Güzelaydın-Seten ile birlikte yapıyormuş. Az önce yanıt verdiğini göre gazetecileri seçme yetkisi kendisinde değilmiş. Bir de Bip'in haberleriyle futbola yön verdiği iddiası vardı. Bunu da yalanladı, ben kimim dedi vs. Ayrıca DÖ'nün seçim çalışmasını yürütmüştü. Buna da ben zaten listesindeydim dedi. Normal olduğunu söyledi.bu adam kim ahbab ismi geçiyor son zamanlarda