GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi volede umut bozok muleka ve doğucan övüldü nasıl topçu bunlar

umutu biliyorum da diğerleri?

@Onur Yücel

Bu seneye kadar ne olursa olsun takımın büyük çoğunluğunun genç oyunculardan kurulu olmasından, geriye kalan 1-2 oyuncunun üst seviye tecrübesi olan adamlar olmasından yanaydım ama büyük yanılıyormuşum bu seneki takım bana bunu gösteriyor hani öyle çaresiz ki takım değil 3. teknik adam değişimi 13. teknik adam değişimi de olsa bu kadro ile önümüzdeki sezona başlasak yine başarılı olamayacağımızdan eminim

Futbol ne olursa olsun kaliteli adamlar ile oynanan bir oyunmuş, genci yaşlısı filan 2. 3. öncelik olarak düşüneceğimiz işler.

şimdi volede umut bozok muleka ve doğucan övüldü nasıl topçu bunlar

umutu biliyorum da diğerleri?

@Onur Yücel

muleka zaten belçika ligi tarafından transfer edilmiş oyuncu. Geçen sene iyiydi ama bu sene biraz düşünce kpaşa devre arası fırsatı kullanıp aldı

doğucan'da umut güneş gibi gurbetçi bir orta saha. Geleli aslında 2 sene oldu ama bu sene parladı

muleka kiralık. Eğer opsiyonu yoksa zorlanabilir ama eksikleri çok

Screenshot_20220307-115009_Gallery.jpg
Screenshot_20220307-114922_Gallery.jpg
@Hayri Cund @Yusuf Ciftci forvette son zamanlarda dikkat ceken hem atan hem attiran,top teknigi ve oyun görüşü bi forvet icin cok iyi olan zeki mert sakinin fizigi.bacak kaslari cok güçlü olmakla beraber,diger fotolarinda govdeside iyi duruyor
Kanattan devşirildi forvete

Dursun Özbek’in yeniden Başkan, Özbek Başkanlığında Terim’in yeniden teknik direktör olmasını savunan Ahmet Yüce

Burak Elmas’ı ibra etmeme konusunda kesin kararlı olan mektepli gençler

Fatih Terim’den geçmişte nefret hatta küfür eden pek çok Galatasaraylı, özellikle de liseli Galatasaraylı şimdi Fatih Terim aşığı oldu ve taraftarın hedefindeki Liseci Galatasaraylılar ile Lise’den nefret eden taraftarlar Burak Elmas’ın ibra edilmemesi ve istifası konusunda hemfikir hale geldiler.

Yazıda 3 önemli nokta

Dursun Özbek’in yeniden Başkan, Özbek Başkanlığında Terim’in yeniden teknik direktör olmasını savunan Ahmet Yüce

Fatih Terim’den geçmişte nefret hatta küfür eden pek çok Galatasaraylı, özellikle de liseli Galatasaraylı şimdi Fatih Terim aşığı oldu ve taraftarın hedefindeki Liseci Galatasaraylılar ile Lise’den nefret eden taraftarlar Burak Elmas’ın ibra edilmemesi ve istifası konusunda hemfikir hale geldiler.

Yazıda 3 önemli nokta
Ahmet yuce ya da dursun baskan ve getirmek istedikleri de fatih terim.bu zaten belliydi.hersey ibra olayi ve secime bagli,bakacagiz.beklmekten baska care yok su an.kim gelirse gelsin campos ve sensibile ile çalışmalı.buna fatih hoca da dahil.artik tek basina yapamiyo.profosyonel,alaninda iyi bi ekiple yol alip basarilar kazanabilir yeniden.

Yazıda 3 önemli nokta
Bu kulübün yönetim içindeki dramaları, lisecileri bilmemnesi bıktırdı artık.Büyük bir hissesini zengin bir yatırımcı varsa satalım.Taraftar olarak böyle de bizi takan yok, öyle de olmayacak.En azından paramız olur.

başkan dursun
td ft

hisseli harikalar kumpanyası gibi kulüp
ikisi de gelsin biri cenk ergünü yollatıp fahiş fiyatlardan topçu getirsin öbürü de yeni romenler üzerine de iki üç kazma topçu getirip tüyü diksin
yine tutturamayıp bir tur daha attırır ocakta. sonra kulüp girişinde iç çamaşırlarıyla kayyuma anahtarları veririz herkesin götü rahata kavuşmuş olur

bu adam kim ahbab ismi geçiyor son zamanlarda
Bizi alakadar eden kısmı; kulüp içinde seçimlerde etkin olduğunun konuşulması. Terim, Ahmet Ocaklı ile son fotoğrafında diğer yanında oturan isimdi. Bundan dolayı yine seçim çalışmaları yaptığının düşünülmesi. Bunun dışında Erhan Telli'nin BİpSpor çetesi mevzusu. Bu projeye siyasette karşı tarafta olmayan isimleri almışlar. İşletmesini de Serdar Güzelaydın-Seten ile birlikte yapıyormuş. Az önce yanıt verdiğini göre gazetecileri seçme yetkisi kendisinde değilmiş. Bir de Bip'in haberleriyle futbola yön verdiği iddiası vardı. Bunu da yalanladı, ben kimim dedi vs. Ayrıca DÖ'nün seçim çalışmasını yürütmüştü. Buna da ben zaten listesindeydim dedi. Normal olduğunu söyledi.

1646769602784.png

Bip'te çalışan isimler de bunlar:

1646769657986.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt