GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Napoli'de forma giyen Hirving Lozano'nun kardesi olan Bryan Lozano, ESPN'e verdiği roportajda Galatasaray’da kendisini bir ay boyunca deneyecegini soyledi. Oyuncu 25 yasinda.

Bryan Lozano: “Gelen davet üzerine bir ay kadar Galatasaray'la birlikte olacağım. Bu, nasıl gideceğime bağlı olarak daha erken de olabilir. İki ya da üç hafta içinde onları ikna edersem takımda kalacağımı söylüyorlar. Yoksa kendime kulüp aramaya devam etmek zorunda kalacağım. İstanbul'dan iki, Almanya'dan bir takımın daha teklifi var ama planım Galatasaray'da kalmak.”

Napoli'de forma giyen Hirving Lozano'nun kardesi olan Bryan Lozano, ESPN'e verdiği roportajda Galatasaray’da kendisini bir ay boyunca deneyecegini soyledi. Oyuncu 25 yasinda.

Bryan Lozano: “Gelen davet üzerine bir ay kadar Galatasaray'la birlikte olacağım. Bu, nasıl gideceğime bağlı olarak daha erken de olabilir. İki ya da üç hafta içinde onları ikna edersem takımda kalacağımı söylüyorlar. Yoksa kendime kulüp aramaya devam etmek zorunda kalacağım. İstanbul'dan iki, Almanya'dan bir takımın daha teklifi var ama planım Galatasaray'da kalmak.”

Oha 25 yaşındaki herifi ne denemesi la 17 yaşındaki adam gibi.

herifi kandırmışlar heralt.
bizim kulup olarak gozlemledigim ve takip ettigim,birebir bu menseli insanlardan duyduklarim kadariyla 90larin baslarindan bugune reputasyonumuz cok iyi ozellikle amerika genel kitada... abd spor medyasi ve taraftarlari bize cok yakinlar friedel bunda bayagi buyuk manevi faktor. keza gecmiste farkli donemlerde iki meksikali da kulubumuzde oynadi.

oyuncuya ve bu baglamda mesajina donersem ; buyuk ihtimal karsi taraftan gelmistir istek,tahminim.bizde bir kac idmana cikar sonra alt sinif bir takimla sansini dener avrupa da bir ligde ordan devam eder.
cv olarak yorum yazmak yanilgiya surukler bu yasa gelmis < *pro mac sayisi her seyi acikliyor.
espn de haberde ismimizin olmasi reklamiin iyisi kotusu minvalinde bakildiginda ufak ama olumlu detay ,oyuncudan ve haber iceriginden bagimsiz.

espn kitanin en bilien sitesi spor anlaminda.bir nevi eurosport sitesi gibi yanilmiyorsam.

genel anlamda ,
kita genelinde bizim gitmemiz gereken ulkeler ilk planda, cikista olan,sistemli ilerleyen abd ,kanada basta olmali. orta saha agresif savasci ,teknik,futbol akli olan latinlerden ise arjantin ve uruguay dan bulabilirlerse oyuncu bulsunlar.

Conte ve Tottenham ın uzun top gol taktiği ile 3 gol çok beğendim.

bizim kulup olarak gozlemledigim ve takip ettigim,birebir bu menseli insanlardan duyduklarim kadariyla 90larin baslarindan bugune reputasyonumuz cok iyi ozellikle amerika genel kitada... abd spor medyasi ve taraftarlari bize cok yakinlar friedel bunda bayagi buyuk manevi faktor. keza gecmiste farkli donemlerde iki meksikali da kulubumuzde oynadi.

oyuncuya ve bu baglamda mesajina donersem ; buyuk ihtimal karsi taraftan gelmistir istek,tahminim.bizde bir kac idmana cikar sonra alt sinif bir takimla sansini dener avrupa da bir ligde ordan devam eder.
cv olarak yorum yazmak yanilgiya surukler bu yasa gelmis < *pro mac sayisi her seyi acikliyor.
espn de haberde ismimizin olmasi reklamiin iyisi kotusu minvalinde bakildiginda ufak ama olumlu detay ,oyuncudan ve haber iceriginden bagimsiz.

espn kitanin en bilien sitesi spor anlaminda.bir nevi eurosport sitesi gibi yanilmiyorsam.

genel anlamda ,
kita genelinde bizim gitmemiz gereken ulkeler ilk planda, cikista olan,sistemli ilerleyen abd ,kanada basta olmali. orta saha agresif savasci ,teknik,futbol akli olan latinlerden ise arjantin ve uruguay dan bulabilirlerse oyuncu bulsunlar.
Pr yaratıp birine kilitleyecekler diye düşündüm. Bizde idmana çıkart sonra bakın Galatasaray bile denedi, ovv alalım o zaman.
Altından ışıtanın yamağı veyahut semihin menajeri çıkarşa şaşırmam.

Muslera/Kocuk/Şen

Boey/Elabdellaoui
Kabak/Öztürk/Işık
Teixeira/Ozornwafor
Aanholt/Bayram/Taşdemir

Kutlu/Antalyalı/Kara
TRANSFER/TRANSFER
TRANSFER
/Kılınç/Akbaba

Akgün/Moruțan/Çağlayan
Mohamed/Gomis/Diagne
Aktürkoğlu/Yılmaz/Turan

Cicâldău, Nelsson, Luyindama bonservisleri ile gider ve yerlerine 4 transfer yapılırsa böyle bir kadro ortaya çıkar.

Sağ Bek:
Djibril Sidibe (29)

Sol Bek:
Anthony Caci (24) / Ghislain Konan (26)

Ön Libero:
Mohamed Elneny (29)

Orta Saha Merkez:
Xeka (27)

şu oyuncular free agent olacak yazın. bunları toparlayabilirsek, eldekiler ile beraber iyi bir kadromuz olur bence. hoca olarak da okan'ı seçelim madem. herkes hemfikir olacak gibi o konuda.

okan
(muslera)

sidibe nelsson marcao caci
(boey--alpaslan--semih--emin--ışık--ömerB)

elneny
(taylan)

yunus xeka berkan kerem
(emreMor emreK emreAkb onyekuru)

mustafa
(umut bozok)
(gomis)

TD: Okan Buruk

şu kadro kurulsun ben kafiyim.

tek bir düzeltme yaptım, hiç yorum bile yapmıyorum genele - kabullenemiyorum bu adamı artık koskoca sezonun başından sonuna aynı kafa - aynı hata - aynı oyun ve sen maaş alıyorsun buradan, hayatını yaşıyorsun rahat rahat.

bu adam Niğdesporun kaptanı olarak değerlendirilmeli 3üncü ligde. 28 yaşına basacak adam-bu kadar ilereyebilmiş futbolda.

Malesef türkiye liginde günü birlik planlar hariç projeler falan hikaye buna ikna oldum.
Kulupler batana kadar bu düzen böyle devam eder. O yüzden okan gelmeli, takım biraz toparlanır belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt