GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1650288538182.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer yapamiyor diyenler utanirmi? Ne utanacak lan. Transfer yapamiyor tabi ki

Takıma uygun bu takımı oynatacak, bu takımı kendi kurmuş gibi bir hoca almak lazım. Önerim Fatih Terim.

Taktik tekniği geçtim yeni hoca Torrent gibi olmasın da başka birşey istemiyorum..Herif iddasiz macta 2 ay sonra bizle olmayacak babel-pulgar halili oynattı şaka gibi.. Ulan Pulgar yerine hamzayi Babel yerine Morutani koysan ölür muydun. 3 gün önce hazırlık maçında bu adamlar umut verdi nasıl bir kafa yaşadın da kadroya bile almadin

Taktik tekniği geçtim yeni hoca Torrent gibi
olmasın da başka birşey istemiyorum..Herif iddasiz macta 2 ay sonra bizle olmayacak babel-pulgar halili oynattı şaka gibi.. Ulan Pulgar yerine hamzayi Babel yerine Morutani koysan ölür muydun. 3 gün önce hazırlık maçında bu adamlar umut verdi nasıl bir kafa yaşadın da kadroya bile almadin
Bu herif şuurunu kaybetmiş. Hüsnü çobanın oğlanlar gibi aklı başka yerlerde. Yeni sezona bunla başlamak intihar

Bu herif şuurunu kaybetmiş. Hüsnü çobanın oğlanlar gibi aklı başka yerlerde. Yeni sezona bunla başlamak intihar

Yaw utaniyorum koca Galatasaray ne hale geldi..taylan-pulgar-berkan fenerin klozete atıp üstüne sifon çektiği gustavo-sosa-ozan 3 lusu bunlardan iyi oynamazsa foruma girmem bir daha

Yaw utaniyorum koca Galatasaray ne hale geldi..taylan-pulgar-berkan fenerin klozete atıp üstüne sifon çektiği gustavo-sosa-ozan 3 lusu bunlardan iyi oynamazsa foruma girmem bir daha
Harbi he adamlardaki lükse bak anasını satayım. Mesut-gustavo-sosa-ozan ortalarda yok. Ölü dediğimiz şu adamlar bizde olsa kafaya oynardık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt