Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.015
- 73.575
- 5.188
Berkanı hiç sanmıyorum. Adamın olayı ortasahada top yapmak. Bugün çıkan xeka duyumu da bence direkt onun önerisiMarcao kerem nelsson mohamed pva yokluktan berkan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkanı hiç sanmıyorum. Adamın olayı ortasahada top yapmak. Bugün çıkan xeka duyumu da bence direkt onun önerisiMarcao kerem nelsson mohamed pva yokluktan berkan.
Camposun elemanlarından biridir xeka.Berkanı hiç sanmıyorum. Adamın olayı ortasahada top yapmak. Bugün çıkan xeka duyumu da bence direkt onun önerisi
Ben yaptımSenin tagi kim yapti
Bundan gelen para direk Mohamed'e gidecekiyi para
ozonwaforu da 3 milyona versinler. 2-3 de üzerine koyup adam gibi bir orta saha alsınlar
taylan ve berkan denen futbol düşmanlarını izleye izleye orta sahanın ne olduğunu unuttuk
Eline sağlık begendimBen yaptım
Bu kadroyu yapacak akıl zorokan
boey ozan denayer pva
elneny longstaff
savanier
yunus sörloth trazege
td:rudi garcia
onyeyi vs yedeğe çek bide vura vura şampiyon oluruz,cenk ergün showunu yap
Longstaff kim yav oyuncu ismi mi o?okan
boey ozan denayer pva
elneny longstaff
savanier
yunus sörloth trazege
Maliyeti ne bu kadronun?okan
boey ozan denayer pva
elneny longstaff
savanier
yunus sörloth trazege
Rudi işi ne
Aynen renktaş o şimdi ortaya yeniden çıkmış rudiyi iddia etmiş yine kendi hikayeleriyle.Aha bu bulgur çorbası diye tuttura tuttura en sonunda adamı getiren çatlak değil mi
Cenk garcia ile sanırım bu hikayelerin çözümlenmesinin üstadı @Hasan Çam rektaşımız ona sormak lazım aslında.Bu yazıda kim kimle konusmus
Longstaff kim yav oyuncu ismi mi o?
Garcia-CenkBu yazıda kim kimle konusmus