Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.553
- 103.509
- 5.238
Gerçek robot olduğu hakkındaki rivayetler doğru mu?@Oğuzhan Omicron artık @Naci Farimaz daha büyük belan olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçek robot olduğu hakkındaki rivayetler doğru mu?@Oğuzhan Omicron artık @Naci Farimaz daha büyük belan olacak
Evet kendisi bir yapay zeka robotturGerçek robot olduğu hakkındaki rivayetler doğru mu?
parçaları sökülüp takılıyor yaniEvet kendisi bir yapay zeka robottur
Tabi kafama kadar her yerim söküp takılıyor her yerden çekiyorum.parçaları sökülüp takılıyor yani
Wd40 ve İngiliz anahtarıyla istediğini yapabilirsinparçaları sökülüp takılıyor yani
Modlar konusunda güzel bir kadro var. Hepsini seviyorumTabi kafama kadar her yerim söküp takılıyor her yerden çekiyorum.
@Oğuzhan Omicron artık @Naci Farimaz daha büyük belan olacak
@Aslan Karadağ @Cüneyt Tarçın @Emre Ersoy @İlyas Karaca @Mehmet Mehmetoglu @Naci Farimaz @Onur Kara @Yasin KaçarForumda en manyak olanları mod yapıyorlar.
Tabi kafama kadar her yerim söküp takılıyor her yerden çekiyorum.
Ne çekiyorsun her yerden?Tabi kafama kadar her yerim söküp takılıyor her yerden çekiyorum.
Bu talep beni şaşırtmıştır.ÖM kutunu paylaş derhal!
MODLUK ALMAK İÇİN KİME “SAYGIyalama” GÖSTERDİN? ÇIKAR GÖSTER!Bu talep beni şaşırtmıştır.
@Emrah YıldırımMODLUK ALMAK İÇİN KİME “SAYGIyalama” GÖSTERDİN? ÇIKAR GÖSTER!
Tüm telefon hatları olarak çekmekteyim her yerden.Ne çekiyorsun her yerden?
Sen birisinin projesisin. Çözemedim henüz.Tüm telefon hatları olarak çekmekteyim her yerden.