- 6 Eylül 2014
- 94.929
- 65.542
- 4.608
Ohhhhhhh my gottttttTabi kafama kadar her yerim söküp takılıyor her yerden çekiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ohhhhhhh my gottttttTabi kafama kadar her yerim söküp takılıyor her yerden çekiyorum.
Ne oldu renktaş?Ohhhhhhh my gotttttt
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İzlediğim maçlarda çift forvetle güzel oynuyo ama tek forvet olunca bi şey yapamıyo.Mohamedle oynadığını düşünelim Lig'de uçar 2si.Beşiktaş maçında Kerem az forvete yakın oynadı Mohamedle ilk golü attılar.Bu golleri çok görebiliriz transfer olursa..Oyuncuyu bilmiyorum ama 2004'lü ve Afrika'da üst düzeyde oynuyor. Şu istatistik müthiş duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 158059
3-5-2 oynayacak bir takımda iş yapar. Eğer altyapı eğitimi iyiyse, Haise bunu uçurabilir. Stili Lens'teki Kalimuendo'ya benziyor.İzlediğim maçlarda çift forvetle güzel oynuyo ama tek forvet olunca bi şey yapamıyo.Mohamedle oynadığını düşünelim Lig'de uçar 2si.Beşiktaş maçında Kerem az forvete yakın oynadı Mohamedle ilk golü attılar.Bu golleri çok görebiliriz transfer olursa..
Şu an oyuncu Lig için hazır ama Avrupa Kupaları için burada gelişmesi gerek.2li forvet oynayan sitemde iş yapar 3lü 4lü fark etmeksizin..3-5-2 oynayacak bir takımda iş yapar. Eğer altyapı eğitimi iyiyse, Haise bunu uçurabilir. Stili Lens'teki Kalimuendo'ya benziyor.
Haryriabeyyy!!
Nolacak bu ekibin halinoldu ahmoid
Çok seksi olmussunNe oldu renktaş?