GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nice istediği transferleri yapmamış, arası bozulmuş. Sene sonu ayrılabilirmiş. Avrupa'dan talipleri varmış. Nice Başkanıyla son görüşmelerinde Campos ismini gündeme getirmiş, onu getirin demiş.
Biz de yapamayızki istediği transferleri.

Adam Fransa'da şampiyonluğa oynatmak istiyor.

bir ara clement de monacodan ayrılacak diyorlardı o ne oldu

bu herif inanılmaz bir fırsat.
guardiola ihtimali bile olsa yarıda kesilip kendisine koşulmalı

Adam aynı probleme sahip olan bize gelmezki.daha ilk görüşmede anlar ,teşekkür edip gider.

Diyelimki torent iyi hoca değil ,ben olsam pena örneğinden dolayı cty ve barçadan torent üzerinden oyuncu getirirdim ,bence torent hiç bi katkısı olmasa bile burda olur ve çok sağlam olur,ayrıca pep ,arteta hatta kloppta aslında aynı oyununu az bi farklılıkla oynuyor ve üçüde iyi iş çıkarıyor,çok iyi parsel yaparak olabildiğince en önde sağlam basıp anında pozisyon arıyorlar veya geriden kurduklarındada tiki taka ile en kısa sürede olabildiğince çıkıyorlar.yani torent campos ve sensibile sanırım,fıstık gibi oyuncu bulabilirler bu oyuna göre.

Torent başarısız olsa bile hiç olmazssa sağlam bi yapılanma olur torentinde aracılık edebileceği bazı transferler ile.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz de yapamayızki istediği transferleri.

Adam Fransa'da şampiyonluğa oynatmak istiyor.
Anladığım kadarıyla Transfer bütçesinden ziyade gelecek isimlerde anlaşamıyorlarmış. Nice de alıp-satma konusunda bir ekol sonuçta. Galtier'i karıştırmıyorlarmış. Campos'u getirin onunla iyi anlaşıyordum demiş ama Başkanları kendi yapılarını bozar mı bilmem. Elbette getirmek kolay iş değil ama çok yüksek bütçe istediğinden emin değilim. TR şampiyonluğuna oynar.
bir ara clement de monacodan ayrılacak diyorlardı o ne oldu
8 maçlık galibiyet serisi yakalayıp ilk üçe girince devam kararı aldıklarını açıkladılar.

Adam aynı probleme sahip olan bize gelmezki.daha ilk görüşmede anlar ,teşekkür edip gider.

Diyelimki torent iyi hoca değil ,ben olsam pena örneğinden dolayı cty ve barçadan torent üzerinden oyuncu getirirdim ,bence torent hiç bi katkısı olmasa bile burda olur ve çok sağlam olur,ayrıca pep ,arteta hatta kloppta aslında aynı oyununu az bi farklılıkla oynuyor ve üçüde iyi iş çıkarıyor,çok iyi parsel yaparak olabildiğince en önde sağlam basıp anında pozisyon arıyorlar veya geriden kurduklarındada tiki taka ile en kısa sürede olabildiğince çıkıyorlar.yani torent campos ve sensibile sanırım,fıstık gibi oyuncu bulabilirler bu oyuna göre.

Torent başarısız olsa bile hiç olmazssa sağlam bi yapılanma olur torentinde aracılık edebileceği bazı transferler ile.

Torrent hakkındaki tüm varsayımların pozitif bence fazla optimist bakıyorsun. İyi niyetli olduğundan bu şekilde ifade ediyorum.

Düşündüğün kadar faydalı olmayacağı ihtimalini de düşün.

Torrent hakkındaki tüm varsayımların pozitif bence fazla optimist bakıyorsun. İyi niyetli olduğundan bu şekilde ifade ediyorum.

Düşündüğün kadar faydalı olmayacağı ihtimalini de düşün.

Onuda düşünüyorum renktaş,yoksa başarısız olsa ibaresini yazmam.inancım var ama .bakalım zaman gösterir yanılıp yanılmayacağımı.ama gerçek şu ki aslolan gs dir.yapamayanın gözünün yaşına bakmam.

herif yazın boşa çıkıyor en kötü al kirala asla zarar etmezsin. Ama o zeka nerde. xeka ile elneny kovalamak gerekir.

herif yazın boşa çıkıyor en kötü al kirala asla zarar etmezsin. Ama o zeka nerde. xeka ile elneny kovalamak gerekir.
kim bu renktaş taylan berkan ekolünden bi topçu gibi 31 maçta 0 gol 0 asist baya başarı

kim bu renktaş taylan berkan ekolünden bi topçu gibi 31 maçta 0 gol 0 asist baya başarı
Damsgaard, lobotka ekolunden.

Taylani top diye oynar, taylan gibi toptan kaçmaz. Orta sahadan topla çıkar, saha hakimiyeti iyidir ve ters top atarak oyunun yönünü değiştirir. Yer yer kanat oynat sırıtmaz.

Bazen savruk olabiliyor. Gücü bitene kadar savaşır bittiğinde de çekilmez :asd: :asd:

Nelssonun eski takım arkadaşı adaptasyon sorununu kolayca aşar.

Vallahi free ve danimarkalı net kaçırılmaz fırsat.

Al benden de o kadar

Elneny xeka filan bizim nokta atışı dediğimiz isimler mi gerçekten merak ediyorum

Bu son yıllardaki transferde açık açık komisyon yeme bitsin sonra zaten uygun fiyata iyi transferler gelecektir...
Belmas bir dönem daha kaymak yemeden gitmek istemiyor baksana...

Venezia ile görüşmüş haberlere göre abi. Adamlar küme düşse de güzel transfer yapıyorlar.

Venezia ile görüşmüş haberlere göre abi. Adamlar küme düşse de güzel transfer yapıyorlar.
tumblr_e2064c9b0f28df0b861c4a7faa4e764a_ff016c08_500.gif

Her sene en az 5 tane böyle imkanımız dahilinde oyuncular kaçıyor yav.

Scout sistemi varmış gelde inan.
Menajer emcüklemesi başka birşey değil yav.

Al benden de o kadar

Elneny xeka filan bizim nokta atışı dediğimiz isimler mi gerçekten merak ediyorum
30 yaşını aşmış oyuncuya kıçımızı vermeye doyamıyoruz.
Ya tamam alınır alınmaz da demem ihtiyaç vardır, geçiş dönemidir alırsın.
Gelen adam en kötü 3 sene sözleşmeyi kapacak oynarsa 1 sene oynar sonra haberleri okuruz elneny gitmediği için transfer yapamadık.
En temizi satılmak yav adam parasını korumak isteyecektir. En azından doğru işler yapılır.

bu yaşlı oyuncu genç oyuncu meselesi bir denge meselesi

mesela milan genç takım ama ön tarafta giroud ve ibra var

bizde de sene başı fernandinho gibi bir adam olsa çok farklı olurdu

takımın omurgası olacak 1 2 tecrübeli oyuncudan zarar gelmez

bizde iki uca savrulma var

bu yaşlı oyuncu genç oyuncu meselesi bir denge meselesi

mesela milan genç takım ama ön tarafta giroud ve ibra var

bizde de sene başı fernandinho gibi bir adam olsa çok farklı olurdu

takımın omurgası olacak 1 2 tecrübeli oyuncudan zarar gelmez

bizde iki uca savrulma var
Onu biz başaramıyoruz.
Ortamız yok
1-2 tecrübeli ok ancak bizde o nokta atışı olamıyor 10 tane adam alıp 2 tanesi falan tutuyor.
Tecrübeyse takım tecrübeliler karması zaten.
Muslera-pva-babel-gomis-arda-feghouli.
Bizim futbol oynayacak no name isimlere yönelmemiz gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt