- 6 Eylül 2014
- 94.924
- 65.539
- 4.608
Sensible ile ahbab misinsensible ailesinin yanına gitmiştir yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sensible ile ahbab misinsensible ailesinin yanına gitmiştir yav
Bordeaux’a transfer olmadan once ben de kendisini 6 numara icin onermistim. Defansif yonu iyi olan bir orta saha. Bordeaux kume dusuyor, firsat transferi olabilir.Twitter da takip ettiğim tm scouting diye bir sayfa Jean Onana ile ilgilendiğinizi yazmış.
Tahta bacak eski tip defansif orta sahalardan ama savunma anlamında iş görür
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
lazım böyle bi topçu, göbekte keşkül gibiyiz oraya sertlik şartBordeaux’a transfer olmadan once ben de kendisini 6 numara icin onermistim. Defansif yonu iyi olan bir orta saha. Bordeaux kume dusuyor, firsat transferi olabilir.
Zihniyete bakMehmet Demirkol: Fatih terim sonrası, Okan buruk vari orta vadede destek bulabilecek, hocanın öğrencisi, fatih hocanın da itiraz etmeyeceği birisinin rahat edeceğini düşünüyorum. Yabancı hoca kim olursa olsun destek görmeyecektir
başkanı da fatih hoca belirlesin bariMehmet Demirkol: Fatih terim sonrası, Okan buruk vari orta vadede destek bulabilecek, hocanın öğrencisi, fatih hocanın da itiraz etmeyeceği birisinin rahat edeceğini düşünüyorum. Yabancı hoca kim olursa olsun destek görmeyecektir
İyi istatistik yapmış gibi duruyor. 3 gol 2 asist.Bordeaux’a transfer olmadan once ben de kendisini 6 numara icin onermistim. Defansif yonu iyi olan bir orta saha. Bordeaux kume dusuyor, firsat transferi olabilir.
Mehmet Demirkol: Fatih terimin gölgesinin olduğu yerde yabancı hocanın kendini beğendirmesi çok zor, Mancini beğendiremedi kendini. Lucescuya çeribaşı demişlerdi. Galatasaray tarihinin o döneme kadar ki şampiyonlar ligi seviyesinde en başarılı 2 yılını geçiren hocadan bahsediyoruzZihniyete bak