GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torrent, Witsel, Babel ve Sanchez. Gelecek sene bizim su topu takimini takip ederiz o zaman.

Dortmund,Halaand yerine Karim Adeyemi’yi transfer etmiş. Ben transfer diye buna derim. Tam isabet olmuş. Helal olsun.

Dortmund,Halaand yerine Karim Adeyemi’yi transfer etmiş. Ben transfer diye buna derim. Tam isabet olmuş. Helal olsun.
Adamlar organize. Biri daha gitmeden yerine adamı alıyorlar.

Özendiğim yapılanma. "Keşke Dortmund'da doğmuş olsaydım dedirtiyorlar" insana.

Gasperini'nin Atalanta yönetimiyle sorun yaşadığı konuşuluyor. Tabi ki çok zor bir ihtimal ama en azından bi zorlasak belki bir şeyler olur. Futbola doyarız yıllar sonra. Tabi yeni transferler de şart.

Acundan teklif gelirse kabul etmeli. Anahtar teslim baska bi avrupa takımı bulamaz
Dün Survivor'a baktım biraz. Kazanan takımın ödülü Hull City-Nottingham Forest maçına gitmekti.

Hull güzel bir şehir, fena olmayan bir taraftarı da var. Shota yerine Türk bir teknik direktörle başkanlık kariyerine başlamasını isterdim Acun'un. O isim de şüphesiz Fatih Terim tabiki.

Gazetelere bakarsan zannedersin hiç sıkıntı yok , isimler aranıyor para dökülecek.

Bunun nedeni tamamen o sayfanın bu tür haberler olmasa boş kalacak olması - TV de bile 5 dk dan fazla konumuz yok. Bizim süremiz yerine trabzon kutlamaları izliyoruz sürekli.

Başkanlık belli değil , Bütçe belli değil , TD belli değil ....ne transferi....ne çalışması. Maksat sayfa dolsun.

12 Haziran sabahına kadar hiç böyle haberlere kulak asmamak lazım. gidipte karambolden - karışıklıktan MÖ falan kazanırsa eyvah eyvahlara geliriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem ve Nelson satılabilir Marcao kalmalı
.Kerem yerine Trezeguetyi Nelson yerine Ozani 1 sezon kiralık alsak çok güzel olur..
Kanatları trezeguet ve o ayarda net bir oyuncu olarak kurmak şart.. Yedek olarak yunus ve morutan(BAY) kalabilir..Barış Alper veya Morutandan birini mutlaka kiralık gondermeliyiz bizde çürüyüp gidecek ikisi birlikte kalırsa..
Bir de Omar veya Boeyin iyi kötü talibi çıkarsa Mert Muldur için şartlar zorlanmali..
Orta sahada bir şekilde Berkan oynayacak yabancı sınırı yüzünden Cica bir şekilde satılıp oraya da 2 takviye gerekiyor ..Akbaba-Taylan-Kilinç yedek olarak kalabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt