Bu saaten sonra Allah korusun. Bu kadar büyük hocanın yurt dışında iş bulamaması da düşündürücü olur. İtalya'da bir takımı çalıştırmalı.
Acundan teklif gelirse kabul etmeli. Anahtar teslim baska bi avrupa takımı bulamaz
Bu saaten sonra Allah korusun. Bu kadar büyük hocanın yurt dışında iş bulamaması da düşündürücü olur. İtalya'da bir takımı çalıştırmalı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
neye hayır? Sanchez mi Witsel mi?
Dortmund,Halaand yerine Karim Adeyemi’yi transfer etmiş. Ben transfer diye buna derim. Tam isabet olmuş. Helal olsun.
Adamlar organize. Biri daha gitmeden yerine adamı alıyorlar.Dortmund,Halaand yerine Karim Adeyemi’yi transfer etmiş. Ben transfer diye buna derim. Tam isabet olmuş. Helal olsun.
Dün Survivor'a baktım biraz. Kazanan takımın ödülü Hull City-Nottingham Forest maçına gitmekti.Acundan teklif gelirse kabul etmeli. Anahtar teslim baska bi avrupa takımı bulamaz
neye hayır? Sanchez mi Witsel mi?
Kanat oynatacaklarını sanmıyorum. Bu sene 23 gol 7 asist yapmış.Adeyemi belki kanat olarak oynar. Halleri de istiyormus Dortmund. Malen, Haller, Adeyemi ve Reus dörtlüsünden 3 tanesi o zaman hep sahada olur.
Marsilyacimiydin senAdamlar organize. Biri daha gitmeden yerine adamı alıyorlar.
Özendiğim yapılanma. "Keşke Dortmund'da doğmuş olsaydım dedirtiyorlar" insana.
Nkunku’yu da alsınlar tamamdır. En sevdiğim kulüptür Avrupa’da.Adamlar organize. Biri daha gitmeden yerine adamı.Adamlar organize. Biri daha gitmeden yerine adamı alıyorlar.
Özendiğim yapılanma. "Keşke Dortmund'da doğmuş olsaydım dedirtiyorlar" insana.