Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.699
- 9.110
- 2.518
futbol nöbeti değil de futbol başlığı olsa daha mantıklı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metehan da 11 de ama 1-0 yenik durumdalar maalesefİskenderun Fk için sahadayız A Spor Kanalı..
kanka iskenderunu niye tutuyon yav sen antakyada değilmiydinGooolll İskenderun Fk attı 1-1..
Ben de aynı anda Ss alıp atıyodumHocam gole çok sevinmedi
Ekli dosyayı görüntüle 160176
İskenderunluyum bi yandan da Adanalıyım.İskenderun'dayım knk de bazen merkezde de olabiliyom değişiyo..kanka iskenderunu niye tutuyon yav sen antakyada değilmiydin
he o zaman başka, iskenderunu hiç sevmedim ne yalan söyliyim deniz eğitim alayında acemi yapmıştım, lanet derecede sıcak bir yerİskenderunluyum bi yandan da Adanalıyım.İskenderun'dayım knk de bazen merkezde de olabiliyom değişiyo..
O sıcağı da denize girip atıyom knkhe o zaman başka, iskenderunu hiç sevmedim ne yalan söyliyim deniz eğitim alayında acemi yapmıştım, lanet derecede sıcak bir yer
denizden başkası kurtarmaz zaten oradaO sıcağı da denize girip atıyom knkHer yer plaj en yakın deniz 10 dk mesafede
![]()
Aynilar lan burun buruna benziyorlar
Hollanda'lı olduğunu bilmesem kesin Karadeniz'li derim.
ığdır kazanıra bastım kanka kaybedersem alırım söylimBatuhan Karadeniz'in golü var..
Maç Sonu Temsili Knkığdır kazanıra bastım kanka kaybedersem alırım söylim