Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.094
- 47.463
- 2.968
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En aşağıya yazılmamız içimi acitti
Welcome back serg.
Rönesans sanatçılarına mı yaptırmışlar yav mukemmel olmus
Zaniolo’ma özel mükemmel forma tasarlamışlar
Zaniolo’ma özel mükemmel forma tasarlamışlar
Dahoud net GELMELIDahoud gelmesin
Önümüzdeki sezondan itibaren kulüp takımlarında da yapacak. Bence bu aralar güzel formalar yapıyor Adidas, mesela ben bizim yakın dönem Adidas formalarını sevmem, Puma'yı zaten hiçbir zaman beğenmedim, o yüzden Nike'tan memnundum, fakat Adidas birkaç sezondur Nike'ı geçti benim gözümde.Adidas logosunun altindan ismi kaldirarak bence cok dogru bir karar verdi Milli Takim formalarinda. Umarim bunu kulüp formalarinda da uygularlar, cok daha güzel duruyor.
Normalde ülke formalari almam Türkiye disinda ama bu forma cok güzelmis, bundan bir tane alirim kesin.
4-2-3-1 ana plan olarak devam edecek dersek nerede oynayacağını düşünüyorsun? Oliveira - Torreira - Mertens üçlüsünden memnunum ben baya, yedek sekiz numarayı da gerekli görüyorum ama Dahoud'un isteyeceği maaş, düzenli oynamıyor olması vs. derken içime hiç sinmiyor.Dahoud net GELMELI
Önümüzdeki sezondan itibaren kulüp takımlarında da yapacak. Bence bu aralar güzel formalar yapıyor Adidas, mesela ben bizim yakın dönem Adidas formalarını sevmem, Puma'yı zaten hiçbir zaman beğenmedim, o yüzden Nike'tan memnundum, fakat Adidas birkaç sezondur Nike'ı geçti benim gözümde.
4-2-3-1 ana plan olarak devam edecek dersek nerede oynayacağını düşünüyorsun? Oliveira - Torreira - Mertens üçlüsünden memnunum ben baya, yedek sekiz numarayı da gerekli görüyorum ama Dahoud'un isteyeceği maaş, düzenli oynamıyor olması vs. derken içime hiç sinmiyor.