GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah aşkına adidasa geçelim bizde ya

Zaniolo’ma özel mükemmel forma tasarlamışlar

Adidas logosunun altindan ismi kaldirarak bence cok dogru bir karar verdi Milli Takim formalarinda. Umarim bunu kulüp formalarinda da uygularlar, cok daha güzel duruyor.

Normalde ülke formalari almam Türkiye disinda ama bu forma cok güzelmis, bundan bir tane alirim kesin.

Adidas logosunun altindan ismi kaldirarak bence cok dogru bir karar verdi Milli Takim formalarinda. Umarim bunu kulüp formalarinda da uygularlar, cok daha güzel duruyor.

Normalde ülke formalari almam Türkiye disinda ama bu forma cok güzelmis, bundan bir tane alirim kesin.
Önümüzdeki sezondan itibaren kulüp takımlarında da yapacak. Bence bu aralar güzel formalar yapıyor Adidas, mesela ben bizim yakın dönem Adidas formalarını sevmem, Puma'yı zaten hiçbir zaman beğenmedim, o yüzden Nike'tan memnundum, fakat Adidas birkaç sezondur Nike'ı geçti benim gözümde.
Dahoud net GELMELI
4-2-3-1 ana plan olarak devam edecek dersek nerede oynayacağını düşünüyorsun? Oliveira - Torreira - Mertens üçlüsünden memnunum ben baya, yedek sekiz numarayı da gerekli görüyorum ama Dahoud'un isteyeceği maaş, düzenli oynamıyor olması vs. derken içime hiç sinmiyor.

Önümüzdeki sezondan itibaren kulüp takımlarında da yapacak. Bence bu aralar güzel formalar yapıyor Adidas, mesela ben bizim yakın dönem Adidas formalarını sevmem, Puma'yı zaten hiçbir zaman beğenmedim, o yüzden Nike'tan memnundum, fakat Adidas birkaç sezondur Nike'ı geçti benim gözümde.

4-2-3-1 ana plan olarak devam edecek dersek nerede oynayacağını düşünüyorsun? Oliveira - Torreira - Mertens üçlüsünden memnunum ben baya, yedek sekiz numarayı da gerekli görüyorum ama Dahoud'un isteyeceği maaş, düzenli oynamıyor olması vs. derken içime hiç sinmiyor.

Benim Adidas'i sevmeme nedenim biraz sahsi ve bencilce de diyebiliriz.

Formalarinin kesimini ve kalibini sevmiyorum. Medium giyiyorum boyu cok uygun oluyor ama dar geliyor, Large giyiyorum boyu cok uzun oluyor. Nike'da Large aliyorum fistik gibi oluyor üstüme :D

Ek olarak ben Nike'dan genel olarak da memnunum, milletin niye her sezon formalar yüzünden yaygara cikarmasina sadece bir yere kadar anlam verebiliyorum. Bence Adidas'in yillardir hem Fener'e hem Besiktas'a yaptigi formalar cok kücük dokunuslar haric hep ayni tipte formalar. Nike degisik seyler deniyor en azindan.

Bizim hep düz parcali formamizin olmasini isteyenleri anliyabiliyorum ama farkli formalarin yapilmasi da güzel bence. Ben Nike ile 2024'de biten sözlesmenin uzatilmasindan yanayim kesinlikle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt