GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 11'de ki yerini moreno'ya kaptırdı yedek konumuna düştü belki kiralık satin alma opsiyonlu olarak kadroya katabiliriz. Ama iste beni de yaşı ve maaşı problem olur diye düşündürüyor.
Digne’nin hala piyasası var PL’de. 11 oynayacağı bir takım bulur. Bruma’yla birlikte U19 şampiyonasında beğendiğimizde bile bize gelmek istememişti. Şimdi CL’de garanti değil, maaşı da yüksek. Boşa kürek çekeriz

Vallaha şu bölgeye artık para harcasınlar. Top sol beke gelince kafayı yiyorum. 40 yılda bir Telles’e para verdik herhalde. Biraghi’den ziyade PL takımlarının aldığı tutmayan sol bekler ve büyük takımların yedek bekleri düşünülebilir. Scout’un elinde iyi oyuncu varsa o da olabilir.
Sol bek için içimden bir his PL'den küme düşen takımdan olacak diyor hatta Victor Kristiansen veya
Romain Perraud'tan biri olacak gibi geliyor bana.

Lafont

Pembele - De Vrij - Rouault - Grimaldo

Torreira - Renato

DiMaria - Blas - J.Bamba

İcardı

Şu kadroyu istesem çok mu şey istemiş olurum.
Alınması imkansız adam yok şurda diye düşünüyorum ki seneye bu veya bundan belkide daha kalitelisi kurulacak buna hemfikiriz.

Lafont

Torreira - Renato

DiMaria - Blas - J.Bamba

İcardı

Alınması imkansız adam yok şurda diye düşünüyorum ki seneye bu veya bundan belkide daha kalitelisi kurulacak buna hemfikiriz.
torreira zakharyan blas orta shaası çok mu yumuşak olur benim istediğim prta saha kurgudu

Lafont

Torreira - Renato

DiMaria - Blas - J.Bamba

İcardı

Di maria yasli, gerek yok. Onun yerine daha genc biri lazim. Ondan haric iyi.

keremi neden 11lerde göremiyorum

fransadan gelme ihtimali olsa herkes eldekileri keser onu yazar

Büyütmeyin yav, 10-15m bonservis veren olursa sirtimda tasirim

15e sattığında aynı kalitede adamı trye 15e getiremezsin işte

adam iki sezondur double double yapıyor ne yapsın daha

ayrıca takım aidiyeti ve kültürü de önemli bir şey bayern bilmiyor mu müller yerine daha iyisini almayı ya da barca busquetsi yıllarca oynatırken çok daha iyisini bulamaz mıydı

abdülkerim ve keremin uzun süre kalıp takımın çimentosu olmaları lazım

Lafont

Torreira - Renato

DiMaria - Blas - J.Bamba

İcardı

Bu kadar oyuncu değişmez.

15e sattığında aynı kalitede adamı trye 15e getiremezsin işte

adam iki sezondur double double yapıyor ne yapsın daha

ayrıca takım aidiyeti ve kültürü de önemli bir şey bayern bilmiyor mu müller yerine daha iyisini almayı ya da barca busquetsi yıllarca oynatırken çok daha iyisini bulamaz mıydı

abdülkerim ve keremin uzun süre kalıp takımın çimentosu olmaları lazım
Abdülkerim ve Kerem zaten yabancı serbest olsa da 11 oynayabilecek isimler. Performanslarıyla hak ediyorlar. Ha iyi teklif gelirse satma özgürlüğün olur, yerli diye takımda tutmak zorunda hissetmezsin.

Lafont

Torreira - Renato

DiMaria - Blas - J.Bamba

İcardı

Fm oynamıyoruz sampiyon kadrodan sadece 2 oyuncu tutulmaz. Trabzon'un durumuna düşeriz sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt