Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Digne’nin hala piyasası var PL’de. 11 oynayacağı bir takım bulur. Bruma’yla birlikte U19 şampiyonasında beğendiğimizde bile bize gelmek istememişti. Şimdi CL’de garanti değil, maaşı da yüksek. Boşa kürek çekerizİlk 11'de ki yerini moreno'ya kaptırdı yedek konumuna düştü belki kiralık satin alma opsiyonlu olarak kadroya katabiliriz. Ama iste beni de yaşı ve maaşı problem olur diye düşündürüyor.
Bek dediğin 20-27 arası çizgiyi komple kullanan enerjisi bitmeyen 1'e 1'de rakibi geçen iyi orta açan biri olmalıYaşlı bek kovalamaya gerek yok,bekler ve kanatlar yaşlı olmamalı
Sol bek için içimden bir his PL'den küme düşen takımdan olacak diyor hatta Victor Kristiansen veyaVallaha şu bölgeye artık para harcasınlar. Top sol beke gelince kafayı yiyorum. 40 yılda bir Telles’e para verdik herhalde. Biraghi’den ziyade PL takımlarının aldığı tutmayan sol bekler ve büyük takımların yedek bekleri düşünülebilir. Scout’un elinde iyi oyuncu varsa o da olabilir.
Kluıvert denen eleman olabilir onun adı da çok geçmiştiGeçen bir hesap seneye 2 Hollandalı olacak dedi, biri wergoust, ama diğeri kim ?
torreira zakharyan blas orta shaası çok mu yumuşak olur benim istediğim prta saha kurguduLafont
Pembele - De Vrij - Rouault - Grimaldo
Torreira - Renato
DiMaria - Blas - J.Bamba
İcardı
Şu kadroyu istesem çok mu şey istemiş olurum.
Alınması imkansız adam yok şurda diye düşünüyorum ki seneye bu veya bundan belkide daha kalitelisi kurulacak buna hemfikiriz.
Lafont
Torreira - Renato
DiMaria - Blas - J.Bamba
İcardı
Alınması imkansız adam yok şurda diye düşünüyorum ki seneye bu veya bundan belkide daha kalitelisi kurulacak buna hemfikiriz.
Hangi takım buLafont
Torreira - Renato
DiMaria - Blas - J.Bamba
İcardı
keremi neden 11lerde göremiyorum
fransadan gelme ihtimali olsa herkes eldekileri keser onu yazar
tamam işte keremden iyi yabancı alamayız
kereminho olsa 40 milyondan başlar
tamam işte keremden iyi yabancı alamayız
kereminho olsa 40 milyondan başlar
Büyütmeyin yav, 10-15m bonservis veren olursa sirtimda tasirim
Bu kadar oyuncu değişmez.Lafont
Torreira - Renato
DiMaria - Blas - J.Bamba
İcardı
Abdülkerim ve Kerem zaten yabancı serbest olsa da 11 oynayabilecek isimler. Performanslarıyla hak ediyorlar. Ha iyi teklif gelirse satma özgürlüğün olur, yerli diye takımda tutmak zorunda hissetmezsin.15e sattığında aynı kalitede adamı trye 15e getiremezsin işte
adam iki sezondur double double yapıyor ne yapsın daha
ayrıca takım aidiyeti ve kültürü de önemli bir şey bayern bilmiyor mu müller yerine daha iyisini almayı ya da barca busquetsi yıllarca oynatırken çok daha iyisini bulamaz mıydı
abdülkerim ve keremin uzun süre kalıp takımın çimentosu olmaları lazım
Fm oynamıyoruz sampiyon kadrodan sadece 2 oyuncu tutulmaz. Trabzon'un durumuna düşeriz sonra.Lafont
Torreira - Renato
DiMaria - Blas - J.Bamba
İcardı