- 26 Ocak 2021
- 35.043
- 33.675
- 2.233
Ts de olsun isterdin de ondan mı beğenmiyorsun hea?haklılığım gün yüzüne er ya da geç çıkacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ts de olsun isterdin de ondan mı beğenmiyorsun hea?haklılığım gün yüzüne er ya da geç çıkacaktır.
Ne konudahaklılığım gün yüzüne er ya da geç çıkacaktır.
haklı olmadığım konu yokNe konuda
eskiden ikinci yafri direk degisiklikle baslardi hoca cok degisti olumsuz anlamda* .buna ben kismen katiliyorum. ozellikle fatih terim son donemi baglaminda.
**eskiden *ikinci yari *direk *degisiklikle *baslardi hoca cok degisti olumsuz anlamda
bilmiomİyi topcumu hangi bogede oynuyor
Zart zorthaklılığım gün yüzüne er ya da geç çıkacaktır.
Pl deyince aklıma Anholt geliyorVallaha şu bölgeye artık para harcasınlar. Top sol beke gelince kafayı yiyorum. 40 yılda bir Telles’e para verdik herhalde. Biraghi’den ziyade PL takımlarının aldığı tutmayan sol bekler ve büyük takımların yedek bekleri düşünülebilir. Scout’un elinde iyi oyuncu varsa o da olabilir.
Aklımda Perraud ya da Firpo var aslında ama sezon bitince konuşuruz, bakalım.Pl deyince aklıma Anholt geliyor
Kalite sol bek şart artık
Digne'de olabilir aslında bu sene rotasyona düştü ama ilk sezon harici performansı giderek düşme ihtimali de yuksek tabi.Aklımda Perraud ya da Firpo var aslında ama sezon bitince konuşuruz, bakalım.
Digne, Villa’ya gittiğinde peak yapmıştı. Bonservis işini geçtim, uzun seneli yüksek kontratı vardır. Oralara sol bekte çıkmaya karşıyım da çıkıyorsan Grimaldo falan getirirsin diye düşünüyorumDigne'de olabilir aslında bu sene rotasyona düştü ama ilk sezon harici performansı giderek düşme ihtimali de yuksek tabi.
İlk 11'de ki yerini moreno'ya kaptırdı yedek konumuna düştü belki kiralık satin alma opsiyonlu olarak kadroya katabiliriz. Ama iste beni de yaşı ve maaşı problem olur diye düşündürüyor.Digne, Villa’ya gittiğinde peak yapmıştı. Bonservis işini geçtim, uzun seneli yüksek kontratı vardır. Oralara sol bekte çıkmaya karşıyım da çıkıyorsan Grimaldo falan getirirsin diye düşünüyorum
Digne, Villa’ya gittiğinde peak yapmıştı. Bonservis işini geçtim, uzun seneli yüksek kontratı vardır. Oralara sol bekte çıkmaya karşıyım da çıkıyorsan Grimaldo falan getirirsin diye düşünüyorum