GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde transfer yapıp para edecek çok oyuncu var.

Bunlar, Boey, Nelsson, Torriera, Kerem, Zaniolo. Bir de kiradan doneceklerden gelir gelebilir. MM, Morutan, Cic vs.

Ben Torriera ve Nelsson'un kalması taraftarıyım. Diğerleri gidebilir.

Muslera

Transfer Nelsson Bardakçı Transfer

Transfer Torriera Transfer

Rachica Icardi Kerem

Boey Transfer olacağı için, yerine bir sağ bek.

İyi bir sol bek.

Torriera'nin yanına aynı seviye bir b2b

İyi bir hücumu orta saha

4 Transfer yapsak yeter.

Vallaha şu bölgeye artık para harcasınlar. Top sol beke gelince kafayı yiyorum. 40 yılda bir Telles’e para verdik herhalde. Biraghi’den ziyade PL takımlarının aldığı tutmayan sol bekler ve büyük takımların yedek bekleri düşünülebilir. Scout’un elinde iyi oyuncu varsa o da olabilir.
Pl deyince aklıma Anholt geliyor
Kalite sol bek şart artık

Digne'de olabilir aslında bu sene rotasyona düştü ama ilk sezon harici performansı giderek düşme ihtimali de yuksek tabi.
Digne, Villa’ya gittiğinde peak yapmıştı. Bonservis işini geçtim, uzun seneli yüksek kontratı vardır. Oralara sol bekte çıkmaya karşıyım da çıkıyorsan Grimaldo falan getirirsin diye düşünüyorum

Digne, Villa’ya gittiğinde peak yapmıştı. Bonservis işini geçtim, uzun seneli yüksek kontratı vardır. Oralara sol bekte çıkmaya karşıyım da çıkıyorsan Grimaldo falan getirirsin diye düşünüyorum
İlk 11'de ki yerini moreno'ya kaptırdı yedek konumuna düştü belki kiralık satin alma opsiyonlu olarak kadroya katabiliriz. Ama iste beni de yaşı ve maaşı problem olur diye düşündürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt