GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kombineler 1 dakika içinde tükenmiş yine. Yaklaşık 40 dakika sonra denmeye başladım.

+1.000 tık sonrasında zor şer korner direğinin oradan bir tane düşürdüm mecbur aldık.

Bu sene almadığım için acayip pişmanım.

Seneye

Nando
Boey Nelsson Abdul Kazim
Torreira Renato
Rashica Zaniolo Kerem
Icardi

Ya da
Ugurcan
Boey Nelsson Abdul Guerreiro
Torreira Renato
Rashica Zaniolo Kerem
Icardi

@ukarakullukcu : G.Simeone ile Gs sözlü bir anlaşma noktasına gelmişti ama şu son dönemde Napoli bonservisini alma konusunda değerlendirme aşamasında bu yüzden Gs bekleyecek eğer kullanmaz iseler bonservisini simeone Gs'nin projesine okey demiş durumda

8+3 kuralı transfer politikasını değiştirdi Gs de özellikle ortasahada hatta kesinlikle bir türk kaleci alınmak isteniyor bu kaleci milli takım havuzundan olduğunu söylediler ama uğurcan mı diye ısrar ettim söylemediler bana göre 2 aday olabilir uğurcan de doğan alemdar ki bence ikisininde gelmesi çok çok zor

Gs için ortasahada en yakın isim Van Den Boomen ama bitmişlik durum yok HATTA yabancı kuralından önce yani yabancı kuralı çıkmasa hem Renato Sanches hem Van Den Boomen i almak istiyordu Gs

@Berkgol_ : Van Den Boomen i Fenerbahçe de istiyor ilgileniyor

@ukarakullukcu : Ama Van Den Boomen Gs daha sıcak Gs'ı istiyor
onun dışında Nelsson ve Sacha Boey çok çok büyük ihtimalle ayrılıyorlar hatta güle gülee diyin yavaştan
BOEY'İN MENEJERİ: 20 den fazla takım ile görüşüyoruz
Boey için bonservis beklentisi 20m üstü

Nelsson'u tam 9 kulüp takip ediyor ve kulüp oyuncunun serbest kalma bedeline denk gideceğini düşünüyor

@ukarakullukcu: Arkadaşımın özel haberi Gs Almanyadan gene 2 tane oyuncu getirmek istiyor
Can Uzun ve Yusuf Kabadayı bunlar
Gs bu oyuncuları ciddi şekilde istiyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birazda gerçekleri konuşalım. Bu kadromuz ve oyunumuz avrupa için yetersiz

Torreirada birsey fark ettim
topu aldigi an hep sagina dönüyor ve ekseriyetle sagina pas atiyor

dün üc dört kere sol tercihi yapsa kazimcanin kosusuna bir kac tane daha pozisyonumuz olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt