GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek: Sponsorluk gelirlerimizin önümüzdeki 3 aylık dönemde hızlıca arttığını göreceksiniz.
Umarım sona gelindi falanda dedi belki ligin bitişi bekleniyordur açıklanmak için ama en önemlisi en azından 1-2 tane yabancı sponsor bulunmalı artık özellikle stad ve göğüs sponsoru olarak yabancı para cinsinden, iyi, 5 yıllık sponsorluk bulunmalı artık.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fenerliler: okan buruk zafer işareti yapıyor gs kapatılmalı okan buruk tutuklanmalı 😀😀

TFF, Süper Lig'de 36. hafta maçlarının tamamının 30 Mayıs Salı günü saat 20.00'de oynanacağını açıkladı.

Leverkusen Grimaldo'dan sonra Xhaka'yı alacakmış bir de.

Ben Xhaka'yı bizde görmek isterdim hep Gladbach döneminden beri. Sevdiğim bir topçudur. Hırsı ve bizim taraftarın gazıyla müthiş bir birliktelikll olabilirdi.

Bu federasyon son maclarin tarihlerini aciklamak icin daha neyi bekliyor acaba??

11-13 melo
Ondan sonra torreira
2016'da 4. yıldızı takarken adam bel fıtığı ameliyatı oldu. Herkes sezonu kapattı derken son 5-6 final maçlarına ilk 11 başladı. Melo çok başka bir seviyeydi öyle kolay kolay TR'ye yolu düşmezdi ama işte bazı saha içi kontrol sorunlarından dolayı buralara geldi. Yoksa A kalite bir adamdı Real, City, Münih tarzı takımlarda çok rahat oynardı.

2016'da 4. yıldızı takarken adam bel fıtığı ameliyatı oldu. Herkes sezonu kapattı derken son 5-6 final maçlarına ilk 11 başladı. Melo çok başka bir seviyeydi öyle kolay kolay TR'ye yolu düşmezdi ama işte bazı saha içi kontrol sorunlarından dolayı buralara geldi. Yoksa A kalite bir adamdı Real, City, Münih tarzı takımlarda çok rahat oynardı.
2014den sonra formu dusmeye basladi

O donem ve sonrasi torreira daha iyi bana gore

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt