- 26 Ocak 2021
- 40.985
- 40.238
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne yahu. Daha önceden attığım post için özür dilerim @Sami Karakoç

Lig gelecek hafta sonu bitmiyor mu? 2 turda baslarsak takima 4 hafta tatil verip temmuzun basinda geri dönseler, takimin bence 2. tur eslesmesine kadar yeteri kadar zaman olur. Shamrock Rovers, Zrinjski Mostar gibi takimlari normalde 3-4 yedek oyuncuyla bile rahat yenmeliyiz.
Sadece hissiyat olarak söylüyorum, Ozan Tufan bu transfer döneminde bize gelecek bence
Sadece hissiyat olarak söylüyorum, Ozan Tufan bu transfer döneminde bize gelecek bence
şenor alırSadece hissiyat olarak söylüyorum, Ozan Tufan bu transfer döneminde bize gelecek bence
Bak 10 dakikamı aldı bunu bulmak. Bu adam Tottenham için tier 1Takım istemiyor. Senin düşündüğün kadar beğenilmemiş.
Bir tek Mertens yerine olur, deli pres yapsın, dengine getirirse kaleyi yoklasın (İyi şut çıkarıyor hergele)...Aslen Galatasaray taraftarı zaten. Yurtdışı hikayesi filan derken İQ su da 80 lerden 90 lara çıkmıştır belki; tıbben mümkün müdür bilmiyorum, araştırmaya da değer bulmadım doğrusu!..Sadece hissiyat olarak söylüyorum, Ozan Tufan bu transfer döneminde bize gelecek bence
Di Maria'ya ne diyosunbizim yüzümüzden herkes para basıp borçlarını arttıracak
fbde bunlarda yıldız topcu peşinde koşacaklar bu yaz
Ankaragücü defans yapabilen bir takım değil stoper hatları acayip sakar.agücü inşallah gaza gelir bu maç
ne kadar gaza gelirlerse okadar işimize yarar rahat kazanırız
temkinli oynayıp otobüsü çekerlerse bizimkiler panik yapabilir dakikalar geçtikce
hele okan hocanın panik yapıp ortasahayı boşsltması en büyük kabusumyapmaz demeyin yapıyor panik yapınca
Son dönemde Eze > Ali Sowe Trabzonspor muhabbeti çıktığından beri Ali Sowe yatışa geçti. Eze daha hızlı daha fazla ikili mücadele kazanabiliyor Ali Sowe bizimkileri o kadar zorlayamaz.ek olarak ali sowe bize sorun yaşatacak bir forvet
nelson fizikli atletik forvetlere karşı zorlanıyor
Di Maria'ya ne diyosun