GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece hissiyat olarak söylüyorum, Ozan Tufan bu transfer döneminde bize gelecek bence

Lig gelecek hafta sonu bitmiyor mu? 2 turda baslarsak takima 4 hafta tatil verip temmuzun basinda geri dönseler, takimin bence 2. tur eslesmesine kadar yeteri kadar zaman olur. Shamrock Rovers, Zrinjski Mostar gibi takimlari normalde 3-4 yedek oyuncuyla bile rahat yenmeliyiz.

Kadro ne olacak ? Nellson boey torreira icardi rashica bu adamlar o maçlarda olacak mı ? Ortada bir belirsizlik var, hayirlisi

Sadece hissiyat olarak söylüyorum, Ozan Tufan bu transfer döneminde bize gelecek bence
1684787667610.webp

Takım istemiyor. Senin düşündüğün kadar beğenilmemiş.
Bak 10 dakikamı aldı bunu bulmak. Bu adam Tottenham için tier 1

€35m satın alma opsiyonunu zorunlu yapacak koşullar oluşmamış (CL katılımı) ama Tottenham yine de tutmak istiyormuş ve Juventus'la pazarlığa oturacaklarmış

Fener hala Greenwood isimli tecavüzcü iti almayı düşünüyor mu.

Bir tek Mertens yerine olur, deli pres yapsın, dengine getirirse kaleyi yoklasın (İyi şut çıkarıyor hergele)...Aslen Galatasaray taraftarı zaten. Yurtdışı hikayesi filan derken İQ su da 80 lerden 90 lara çıkmıştır belki; tıbben mümkün müdür bilmiyorum, araştırmaya da değer bulmadım doğrusu!..

agücü inşallah gaza gelir bu maç

ne kadar gaza gelirlerse okadar işimize yarar rahat kazanırız

temkinli oynayıp otobüsü çekerlerse bizimkiler panik yapabilir dakikalar geçtikce

hele okan hocanın panik yapıp ortasahayı boşsltması en büyük kabusum 😐 yapmaz demeyin yapıyor panik yapınca

ek olarak ali sowe bize sorun yaşatacak bir forvet
nelson fizikli atletik forvetlere karşı zorlanıyor

agücü inşallah gaza gelir bu maç

ne kadar gaza gelirlerse okadar işimize yarar rahat kazanırız

temkinli oynayıp otobüsü çekerlerse bizimkiler panik yapabilir dakikalar geçtikce

hele okan hocanın panik yapıp ortasahayı boşsltması en büyük kabusum 😐 yapmaz demeyin yapıyor panik yapınca
Ankaragücü defans yapabilen bir takım değil stoper hatları acayip sakar.

ek olarak ali sowe bize sorun yaşatacak bir forvet
nelson fizikli atletik forvetlere karşı zorlanıyor
Son dönemde Eze > Ali Sowe Trabzonspor muhabbeti çıktığından beri Ali Sowe yatışa geçti. Eze daha hızlı daha fazla ikili mücadele kazanabiliyor Ali Sowe bizimkileri o kadar zorlayamaz.

Di Maria'ya ne diyosun

nötrüm yaşından dolayı ztn kanatda oynamıyormuş artık

hele hele 5 milyon senelik deniyor... mertense zaten 2,9 veriyoruz artı 1.1 imza oarasıda varmış sanırım (sinanla keremin dediğine göre) yani 4

5 vereceksek bir topçuya o icardi olacakdır

daha sağlıklı finansal yapıyada uygun ofansif yapı şöyle olmalı

5 icardi - 2 forvet -1 millik forvet
2-3 skorer10 no - 4 mertens
1,5 kerem - 2 sprinter kanat
1,5 rashica - 3-4 playmaker kanat

artı barış-yunus ikisi 1 milyon

toplam ofansif yapıya max vereceğmiz para 20 milyon olmalı 5 di mariaya verince
2 tane rotasyondan feragat edeceğiz yada sürpriz yumurta arayacağıx
36 yaşına gelmiş adamada güvenilmez

vallah dediğm gibi yapmazsak cl-lig-kupa üçlüsünü çıkaramayız

daha birde 2 tane ortasaha alacaklardır

ilkay-sprinter 8

ilkayda 4den aşağı almaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt