Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.251
- 58.374
- 3.383
paredes in sergio out değişimine tarafımdan onay verilecektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mukemmel transfer olur ama yanina Gedson tahut Lemina tarz bir orta saha lazim olurİlkay transferini istemiyom ben.İyi oyuncu ona 1 lafım yok ama bizim Lig'i sallamaz.Ve 30 yaş üstü Türk futbolculara fazla maaş verilmemeli.Gelirse Pjanic transferine benzer 1 transfer olabilir.O yüzden oraya başka 1 oyuncu alma taraftarıyım ben..
Ay g.tum istemiyormusİlkay transferini istemiyom ben.İyi oyuncu ona 1 lafım yok ama bizim Lig'i sallamaz.Ve 30 yaş üstü Türk futbolculara fazla maaş verilmemeli.Gelirse Pjanic transferine benzer 1 transfer olabilir.O yüzden oraya başka 1 oyuncu alma taraftarıyım ben..
İcardiye benziyor la bu. Bir takıma 2 icardi fazlaStuttgart düşerse bu arkadaş da bize düşse iyi olur mu;
![]()
Borna Sosa - Oyuncu profili 25/26
Borna Sosa, 28, Hırvatistan ➤ Crystal Palace, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 21 Oca 1998, Zagreb, Hırvatistanwww.transfermarkt.com.tr
İcardiyi de zamanında salar diye istememezlik yaptın mı ula doğru söyle.İlkay transferini istemiyom ben.İyi oyuncu ona 1 lafım yok ama bizim Lig'i sallamaz.Ve 30 yaş üstü Türk futbolculara fazla maaş verilmemeli.Gelirse Pjanic transferine benzer 1 transfer olabilir.O yüzden oraya başka 1 oyuncu alma taraftarıyım ben..
inş alırEzik yalı bebesi Raşid için araya girmis
Şimdi sessizce vınla buradanİcardiyi de zamanında salar diye istememezlik yaptın mı ula doğru söyle.
Göz doktoruna 1 gitmen gerekli bence reis yavİcardiye benziyor la bu. Bir takıma 2 icardi fazla
horsezat@dıgıdık.com