GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paredes in sergio out değişimine tarafımdan onay verilecektir

Orta saha için birçok isim geçiyor genel bir değerlendirme yapmak istiyorum. Paredes Sergio'yu tam olarak ikame etmez en ideal olarak Torreira'nın bölgesinde oynar ve bence Torreira varken bu kadar lüks bir alternatife gerek yok. İlkay ise çok zor bir transfer şuan dünyanın en iyi denilebilecek takımında ilk 11 oynuyor açıkçası bu transfere pek imkan vermiyorum. Renato'yu oyuncu tarzı olarak çok beğeniyorum Gedson'un daha yeteneklisi ama maalesef sakatlık sorunlarından dolayı oldukça istikrarsız ve bizim o mevkiye garanti katkı alacağımız bir oyuncu almamız gerekiyor diye düşünüyorum. Sarr ise ismi geçenler arasında en olumlu bulduğum oyuncu hem çok genç hemde buna rağmen fazlasıyla tecrübeli, Fransa liginde 2 sezon düzenli oynamış bir oyuncu, Sarr da biraz Boey'in Rennes zamanlarındaki gibi bir intiba var henüz tam potansiyeline ulaşmamış ama kumaşı iyi olan bir oyuncuya benziyor. Özellikleri de hem dinamizm hemde tempo olarak aranan tarzda gibi görünüyor eğer gelirse iyi bir transfer olabilir.

Son düzenleme:
A Spor'da Beşiktaşlı 1 gazeteci Şenol Güneş Aboubakar'a yedek olarak Diagne'yi veya Valencia'yı istiyo dedi..

İlkay transferini istemiyom ben.İyi oyuncu ona 1 lafım yok ama bizim Lig'i sallamaz.Ve 30 yaş üstü Türk futbolculara fazla maaş verilmemeli.Gelirse Pjanic transferine benzer 1 transfer olabilir.O yüzden oraya başka 1 oyuncu alma taraftarıyım ben..
Mukemmel transfer olur ama yanina Gedson tahut Lemina tarz bir orta saha lazim olur

Oyle bir orta sahayla Mart Nisanda samp oluruz olmazsa Recep smod olmayi biraksin

Konusunu bulamadım buraya yazayım.A Spor'da Alex Sandro'yu istediğimize dair 1 haber çıktı.Sözleşmesi 1 yıl opsiyana bağlı uzamış Şampiyonlar Ligi nedeniyle de oyuncu gelmek istiyomuş..

Stuttgart düşerse bu arkadaş da bize düşse iyi olur mu;

Alex Sandro artık sol bek değil stoper. Asla ama asla gelmemeli

Raphael Guerreiro artık sol bek değil orta saha. Yine de sol bek oynatabiliriz gelmesinde sorun görmüyorum

İlkay transferini istemiyom ben.İyi oyuncu ona 1 lafım yok ama bizim Lig'i sallamaz.Ve 30 yaş üstü Türk futbolculara fazla maaş verilmemeli.Gelirse Pjanic transferine benzer 1 transfer olabilir.O yüzden oraya başka 1 oyuncu alma taraftarıyım ben..
Ay g.tum istemiyormus

İcardiyi de zamanında salar diye istememezlik yaptın mı ula doğru söyle.

Stad kapasitesinin artırılması ve pilot B takım alınmasıyla ilgili olarak hiç haber yok

horsezat@dıgıdık.com
7A1296B0-A410-4538-AEB8-CCDF7D9975E9.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt