Cafer Güney
Ulubatlı Souness
paredes in sergio out değişimine tarafımdan onay verilecektir
Mukemmel transfer olur ama yanina Gedson tahut Lemina tarz bir orta saha lazim olurİlkay transferini istemiyom ben.İyi oyuncu ona 1 lafım yok ama bizim Lig'i sallamaz.Ve 30 yaş üstü Türk futbolculara fazla maaş verilmemeli.Gelirse Pjanic transferine benzer 1 transfer olabilir.O yüzden oraya başka 1 oyuncu alma taraftarıyım ben..
Ay g.tum istemiyormusİlkay transferini istemiyom ben.İyi oyuncu ona 1 lafım yok ama bizim Lig'i sallamaz.Ve 30 yaş üstü Türk futbolculara fazla maaş verilmemeli.Gelirse Pjanic transferine benzer 1 transfer olabilir.O yüzden oraya başka 1 oyuncu alma taraftarıyım ben..
İcardiye benziyor la bu. Bir takıma 2 icardi fazlaStuttgart düşerse bu arkadaş da bize düşse iyi olur mu;
![]()
Borna Sosa - Oyuncu profili 25/26
Borna Sosa, 28, Hırvatistan ➤ Crystal Palace, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 21 Oca 1998, Zagreb, Hırvatistanwww.transfermarkt.com.tr
İcardiyi de zamanında salar diye istememezlik yaptın mı ula doğru söyle.İlkay transferini istemiyom ben.İyi oyuncu ona 1 lafım yok ama bizim Lig'i sallamaz.Ve 30 yaş üstü Türk futbolculara fazla maaş verilmemeli.Gelirse Pjanic transferine benzer 1 transfer olabilir.O yüzden oraya başka 1 oyuncu alma taraftarıyım ben..
inş alırEzik yalı bebesi Raşid için araya girmis
Şimdi sessizce vınla buradanİcardiyi de zamanında salar diye istememezlik yaptın mı ula doğru söyle.

Göz doktoruna 1 gitmen gerekli bence reis yavİcardiye benziyor la bu. Bir takıma 2 icardi fazla

horsezat@dıgıdık.com