- 28 Haziran 2010
- 28.929
- 27.640
- 3.138
Sen evde gün kurusu yerken ben bayernde lillle de Renatoyu izliyordum bana mi anlatiyon adami
Ufff kurdish sven mislintat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen evde gün kurusu yerken ben bayernde lillle de Renatoyu izliyordum bana mi anlatiyon adami
Sirf bjki secti diye buralarda kotuluyorGedson
hiç acımamışsın. eskişehirden duyuldu sesiSen evde gün kurusu yerken ben bayernde lillle de Renatoyu izliyordum bana mi anlatiyon adami
Sakatlik riski herkeste var en azindan oynarsa risk yok adam safkan kalite dembaba platinle geldi bu ulkeye nerdeyse mac kacirmadi sifir sakatlikla gelen oyuncular sahaya cikamadi saglik kontrolunden geciyorsa renato sanchezi gozumu kapar alirimRenatoda nasıl risk yok renktas herif durmadan sakatlaniyor
Gedson fernandez su takimda evet oynar ondan hucum icin birsey bekleme kos top kap dripling yap topu hucuma aktar dersen muazzam bir oyuncuSirf bjki secti diye buralarda kotuluyor
Bu takima cuk diye otururdu
19 maç kaçırmış bu sezon parça parçaSakatlik riski herkeste var en azindan oynarsa risk yok adam safkan kalite dembaba platinle geldi bu ulkeye nerdeyse mac kacirmadi sifir sakatlikla gelen oyuncular sahaya cikamadi saglik kontrolunden geciyorsa renato sanchezi gozumu kapar alirim
terör övücü/sevici diyorlarEkli dosyayı görüntüle 203167
Ekli dosyayı görüntüle 203168
Pek oynatmıyorlar, yerli statüsünde ise kiralalık alsak iyi olur.
Tamam bu bir kriter degil ki adamin muzmin hir sakatligi yoksa darbeye bagli 19 mac kacirabilir buraya gelir hic mac kacirmaz hic sakatligi olmayan adam gelip sezon boyu sakatlanabilir19 maç kaçırmış bu sezon parça parça
Var işte la onu diyorum askldjasdTamam bu bir kriter degil ki adamin muzmin hir sakatligi yoksa darbeye bagli 19 mac kacirabilir buraya gelir hic mac kacirmaz hic sakatligi olmayan adam gelip sezon boyu sakatlanabilir
Ornegin ghezzal bu sezon hic oynamadi
Saglik kontrolunu saglam yapmak lazim
Muzmin kronik birsey yoksa hemen alirim
Omuz omuza çok geldiniz herhalde.Sakatlanmasa ligde ezemeyecegi adam yok yalnız korkunç güçlü bir herif
Kolpacinoda oynamayi hiç düşündün müSen evde gün kurusu yerken ben bayernde lillle de Renatoyu izliyordum bana mi anlatiyon adami
Bay Samiye inanan yarı yolda kalırhiç acımamışsın. eskişehirden duyuldu sesi
Gelisime acik o. Senol onu son macta kanatta denedi hic de fena oynamadi.Gedson fernandez su takimda evet oynar ondan hucum icin birsey bekleme kos top kap dripling yap topu hucuma aktar dersen muazzam bir oyuncu
Bizim mevcut kadroda is yaparmi yapar ama hucum yonunde hic birsey beklemeyeceksin icardi mertens kerem ve rashica ya binecek yuk ama taylan berkan babel filanli kadroda sover durursun
Herzaman sosyete samilere karşı olacağım renkdas@Barış Savaş sen adamsın hocam
Gelisime acik o. Senol onu son macta kanatta denedi hic de fena oynamadi.
Chelsea önce git adam gibi hoca al lan