Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.578
- 14.124
- 1.728
Kamada Milana gidiyormus. Zanioloyu o zaman herhalde anca Sag acik olarak isterler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Varsa yapacak bisi yok kronik adam almamVar işte la onu diyorum askldjasd
Rabiot ne ara boşa çıkmış yaAbooov Rabiot da boştaymis. Valla Juve'de ayakta kalan ender oyunculardandi. Maas olarak 10 milyon istemis.
5 imza parasi senelik 3 milyona ok olabilir. 10 numarayi da icimizden çozelim![]()
Serbestmiş. Valla bu sene cok iyiydi. Keske alabilsekRabiot ne ara boşa çıkmış ya
özür dileriz sayamadıkŞunu kac defa dedim yaw
Şunu kac defa dedim yaw
Abooov Rabiot da boştaymis. Valla Juve'de ayakta kalan ender oyunculardandi. Maas olarak 10 milyon istemis.
5 imza parasi senelik 3 milyona ok olabilir. 10 numarayi da icimizden çozelim![]()
5 de Imza parasi var. Ayrica Avrupa'da kimse 10 vermez gibi. Senelik 3 milyonu bonuslarla 4 milyona da cikar. Cok iyi oyuncu. Bizim seviyemize cok deger katarSence yillik 10 isteyen 3u kabul eder mi
5 de Imza parasi var. Ayrica Avrupa'da kimse 10 vermez gibi. Senelik 3 milyonu bonuslarla 4 milyona da cikar. Cok iyi oyuncu. Bizim seviyemize cok deger katar
Menajeri annesi galiba? Sorunlu bir kandinmisBen de begeniyorum ama o parayi kabul edecegini sanmam. Bi de menajeri fln sorunlu, cok cabuk trip atiyormus
Menajeri annesi o yüzden futbolcularda ailesinden birinin menajer olup da sıkıntı çıkarmayanı görmedim ben daha.Ben de begeniyorum ama o parayi kabul edecegini sanmam. Bi de menajeri fln sorunlu, cok cabuk trip atiyormus
Ben oyuncu profili açısından paylaştım ya. Nasıl bir oyuncudur tanıyalım diye.Scout 31 tayfa begeniyorsa gelmesin