GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz sol bek sart. Kazimcanda potansiyel var ama her mac 50 top kaybi yapmasi dusundurucu. Onunla rekabete girecek biri bulunabilirse iyi olur

Auba gelirse yedek olarak gelir ama yedek olarak gelmesine bile sıcak bakmam şahsen

Tam Fener transferi aslında

Zaharyan'ın son maçlarına bakayım dedim adam sol kanat olmuş

Valla videolarına bakınca heyecanlanmamak mümkün değil de son transfer döneminde ailesinin tavırlar nahoştu bence gelirse o baskıdan dolayı yüzde yüzünü veremez

Auba gelirse yedek olarak gelir ama yedek olarak gelmesine bile sıcak bakmam şahsen

Tam Fener transferi aslında
Küme düşen 3 premier lig takımından İheanacho,Mere,Rutter gibi kiralık olarak bize düşme ihtimali oyuncular varken ben gidip yedeğe 34 yaşında adam almaya karşıyım zaten.Bir de Auba 3ten aşağıya oynamaz burda.Bu üçünden birini -ki ben Rutter'i beğenirim çok- alsak kiralık olarak keyfimize bakarız ama ona da min 25m opsiyon koyarlar büyük ihtimalle , Mara'nın opsiyon belki 15 olabilir.

Küme düşen 3 premier lig takımından İheanacho,Mere,Rutter gibi kiralık olarak bize düşme ihtimali oyuncular varken ben gidip yedeğe 34 yaşında adam almaya karşıyım zaten.Bir de Auba 3ten aşağıya oynamaz burda.Bu üçünden birini -ki ben Rutter'i beğenirim çok- alsak kiralık olarak keyfimize bakarız ama ona da min 25m opsiyon koyarlar büyük ihtimalle , Mara'nın opsiyon belki 15 olabilir.
Ben de geçen karıştırdım küme düşen takımların kadroları ama bence iyi olanlar bize düşmez öbürlerini de ben istemem

Bu arada Auba Barcelona'da baya ucuza oynuyordu tam rakamı hatırlamıyorum. Fakat Mata'ya €2.5m verdiysen ona da vereceksin. Gomis kadar da oynar aslında ama daha uygununa daha iyisini bulabiliriz bence. Örneğin Belotti de benzer paralara bitebilecek bir transfer ve farklı bir tarzı var daha değişik taktikler uygulamamızı sağlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt