- 26 Ocak 2021
- 35.328
- 33.953
- 2.233
Taveres kiralık mıymış? ya ben marsilyanın sanıyordum böyle bir durumda mantıklı olabilir evet.tavares arsenal topçusuymuş
boey transferinde takas ihtimali olaiblir belki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taveres kiralık mıymış? ya ben marsilyanın sanıyordum böyle bir durumda mantıklı olabilir evet.tavares arsenal topçusuymuş
boey transferinde takas ihtimali olaiblir belki
Niye ulan iddia da kuponunu mu yatırdılarZakharyan için o Rus kulübüne 1 milyon euro bonservis bile verilmemeli..
Rus kulüplerine para kazandırmaya karşıyım..Niye ulan iddia da kuponunu mu yatırdılar![]()
sol beke nuno tavares mi istiyormuşuz
bu sene de solu yabancı sağı yerli yapacağız herhalde
Yerli sag bek kim olur peki
Mert mi
öyle diyorlar bilemiyorum
spence diye bir herif de istiyormuşuz tabi
Spence'i tamamen kafadan ben salladım Boey'e benziyor diye 1-2 gün önce. Alakasız bir adam gidip haber yapılmış inanılmaz. Editörler buraları okuyor net.voleden gelen haberler
tavares
spence
de vrij
jurasek
Küme düşen 3 premier lig takımından İheanacho,Mere,Rutter gibi kiralık olarak bize düşme ihtimali oyuncular varken ben gidip yedeğe 34 yaşında adam almaya karşıyım zaten.Bir de Auba 3ten aşağıya oynamaz burda.Bu üçünden birini -ki ben Rutter'i beğenirim çok- alsak kiralık olarak keyfimize bakarız ama ona da min 25m opsiyon koyarlar büyük ihtimalle , Mara'nın opsiyon belki 15 olabilir.Auba gelirse yedek olarak gelir ama yedek olarak gelmesine bile sıcak bakmam şahsen
Tam Fener transferi aslında
Ben de geçen karıştırdım küme düşen takımların kadroları ama bence iyi olanlar bize düşmez öbürlerini de ben istememKüme düşen 3 premier lig takımından İheanacho,Mere,Rutter gibi kiralık olarak bize düşme ihtimali oyuncular varken ben gidip yedeğe 34 yaşında adam almaya karşıyım zaten.Bir de Auba 3ten aşağıya oynamaz burda.Bu üçünden birini -ki ben Rutter'i beğenirim çok- alsak kiralık olarak keyfimize bakarız ama ona da min 25m opsiyon koyarlar büyük ihtimalle , Mara'nın opsiyon belki 15 olabilir.
Zahali livakovicli kadroları silelim ligdaslar