GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Becao'yu Inter Skriniar yerine istiyordu. Udinese €10m istiyodu

Tavares aşırı dengesiz bir bek ve dörtlü savunmada bir işe yaramaz çok başımızı ağrıtır

Benficalılar gidişini kutlamışlardı

Djed Spence de bence overrated boş bir oyuncu. Arsenal'e karşı bir kupa maçında iyi oynadı diye millet coştu ama pek bir olayı yok

Ben de geçen karıştırdım küme düşen takımların kadroları ama bence iyi olanlar bize düşmez öbürlerini de ben istemem

Bu arada Auba Barcelona'da baya ucuza oynuyordu tam rakamı hatırlamıyorum. Fakat Mata'ya €2.5m verdiysen ona da vereceksin. Gomis kadar da oynar aslında ama daha uygununa daha iyisini bulabiliriz bence. Örneğin Belotti de benzer paralara bitebilecek bir transfer ve farklı bir tarzı var daha değişik taktikler uygulamamızı sağlar
8.3 alıyor chelsea'den brüt , pound.

8.3 alıyor chelsea'den brüt , pound.
Önemi yok Arsenal'de de haftalık £350k alıyodu Barcelona'ya gitmek için Arsenal'e tüm parayı ödetip ucuz bir kontrata gitmişti. Biz de gelirse aradaki farkı Chelsea mecbur verecek

Bence Auba'ya €2m'den fazla veren Avrupa kulübü zor bulurlar. Ben €2m'ye bile istemem

Etkileşim için yapıyor it. Ya da Koç anlaşmıştır çalım diye yazacak Passat Fabri.

Tielemans 8 no için çok iyi olur lakin boşta bize kalmaz diye düşünüyorum. Yoksa Tielemans'ı almak müthiş iş olur.

Daha veletken bizle CL maçına çıkmıştı galiba CL'de ilk maçıydı hatta

Hey gidi

fe0f31556c88b6e25caa85ce3e0199d3_crop_exact.jpg

Öğlen tielemans yazdım akşam tavares ikisininde ismi düştü

Benim bu büyüklük şaka mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt