- 3 Temmuz 2012
- 134.048
- 80.882
- 5.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baturina'yı, Zakharyan'dan daha çok beğendim ben şahsen ki maliyetleri de benzer olacaktır.50 tane mevzu cıkıyor bu başlarım zakharyanına ailesi ağır ağlak.
Spence potansiyelli diyorlaröyle diyorlar bilemiyorum
spence diye bir herif de istiyormuşuz tabi
8.3 alıyor chelsea'den brüt , pound.Ben de geçen karıştırdım küme düşen takımların kadroları ama bence iyi olanlar bize düşmez öbürlerini de ben istemem
Bu arada Auba Barcelona'da baya ucuza oynuyordu tam rakamı hatırlamıyorum. Fakat Mata'ya €2.5m verdiysen ona da vereceksin. Gomis kadar da oynar aslında ama daha uygununa daha iyisini bulabiliriz bence. Örneğin Belotti de benzer paralara bitebilecek bir transfer ve farklı bir tarzı var daha değişik taktikler uygulamamızı sağlar
Önemi yok Arsenal'de de haftalık £350k alıyodu Barcelona'ya gitmek için Arsenal'e tüm parayı ödetip ucuz bir kontrata gitmişti. Biz de gelirse aradaki farkı Chelsea mecbur verecek8.3 alıyor chelsea'den brüt , pound.
Zeki’ye Uğurcan’a para vereceğime TFF’ye yedirir en azından 9+2 falan yaptırırım. İlkay dışında yerli topçuya para bayılmaya gerek yok, varsa 17-18 potansiyelli bir oyuncu alalım.Zeki Çelik ihtimali var mı sizce
Zeki Çelik ihtimali var mı sizce
Tielemanns+ Guerreiro+ Firmino+ MüldürTilemans+madison paketi mi