GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan Çakır: "Kulübümüz beni göndermek istiyorsa gidebilirim. Hangi lig olduğu önemli değil."

Nandon arkasinda 1 sene bekleyip teslim alsin kaleyi.
Nandonun sözlesmesi bitmeden yollanmasi teklif edilmez

Kante bu yaz ıskartaya çıkabilir. Sürekli sakat adam.

Süper Lig’de yeni sezonunu başlangıç ve bitiş tarihi açıklandı​

Süper Lig'de yeni sezon 11 Ağustos'ta başlayacak. EURO 2024'ün düzenlenecek olması nedeniyle sezon 19 Mayıs'ta bitecek.​

Süper Lig’de yeni sezonunu başlangıç ve bitiş tarihi açıklandı​

Süper Lig'de yeni sezon 11 Ağustos'ta başlayacak. EURO 2024'ün düzenlenecek olması nedeniyle sezon 19 Mayıs'ta bitecek.​

19.05.24 de 24 üncü sampiyonlugumuz geliyor diye anladim

Uğurcan Çakır: "Kulübümüz beni göndermek istiyorsa gidebilirim. Hangi lig olduğu önemli değil."

Nandon arkasinda 1 sene bekleyip teslim alsin kaleyi.
Nandonun sözlesmesi bitmeden yollanmasi teklif edilmez
Ugurcan ne nandoya yedek olur ne de nando ugurcanı kesebilir

Uğurcan bizde birinci kaleci olamaz bile. Gerekte yok zaten. 2 maçta sicip batirsa burada övenler ilk olarak küfür etmeye başlar bu nerden bize geldi diye.

Sene sonu yabancı sınırı kuralı ve bunun uzun süreli olması halinde Nelsson, Boey, Torreira, Kerem. Morutan, Mostafa satışından 65-70 milyon civarı para kazanacağımızı düşünüyorum. Bunlar dışında Adekugbe, Gomis, Mata, Midtsjö gider. Ross, Yusuf kira olma ihtimali yüksek. -Kaleci, sağ bek, stoper, ön libero, sol bek, yedek orta saha(8-10), forvet, Rashica, yedek forvet alınmalı ve bunların çoğunluğu tekrar satılabilir oyuncu olmalı. Seneye hatırı sayılır bir karda bitirmeliyiz transfer dönemini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt