Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğurcan Çakır: "Kulübümüz beni göndermek istiyorsa gidebilirim. Hangi lig olduğu önemli değil."
Nandon arkasinda 1 sene bekleyip teslim alsin kaleyi.
Nandonun sözlesmesi bitmeden yollanmasi teklif edilmez
19.05.24 de 24 üncü sampiyonlugumuz geliyor diye anladimSüper Lig’de yeni sezonunu başlangıç ve bitiş tarihi açıklandı
Süper Lig'de yeni sezon 11 Ağustos'ta başlayacak. EURO 2024'ün düzenlenecek olması nedeniyle sezon 19 Mayıs'ta bitecek.
Evet çok manidar,Tanrı bizim almamızı istiyor19.05.24 de 24 üncü sampiyonlugumuz geliyor diye anladim
Ugurcan ne nandoya yedek olur ne de nando ugurcanı kesebilirUğurcan Çakır: "Kulübümüz beni göndermek istiyorsa gidebilirim. Hangi lig olduğu önemli değil."
Nandon arkasinda 1 sene bekleyip teslim alsin kaleyi.
Nandonun sözlesmesi bitmeden yollanmasi teklif edilmez
Uğurcan'ın mevcut halini çoğu kaleci kesebilir. Gelecek sene bize kaleci lazım diyorsan ise buna katılıyorum. Önerilerim de Livakovic'in pahalı olacağını düşündüğümdenUgurcan ne nandoya yedek olur ne de nando ugurcanı kesebilir
Oruç başa vurdu herhalde?Herkese hayırlı bayramlar
Nando > Ugurcanx19Hamsi ne anlatiyorsun yaUgurcan ne nandoya yedek olur ne de nando ugurcanı kesebilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi