GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kırmızı forma geliyor sonunda; beyaz ve kırmızı renkler şahsen ideal alternatif ve deplasman renkleri. Güzel seçim olduğunu düşünüyorum.

Nando
Boey Caglar Abdul Kazim
Zakaria Oliveira
Zaniolo Mertens Mane
Icardi

Cok hos olur seneye

23/24 sezonu 19/05'de bitecek ve parçalı formada 2011/12 sezonuna benzediğine göre sonuç olarak 2023/24 sezonu şampiyonu oluruz astrologlara gerek yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

öyle görünüyor ki seneye baştan takım yapacağız

öyle görünüyor ki seneye baştan takım yapacağız
Mecburen sonuçta Gomis, Mata kesin. Nelsson, Boey, Torreira yüksek ihtimal. Kerem yabancı durumuna ve teklife bağlı gidecekler belki sürpriz tekliflerle başka gidenlerde olabilir. 4-5 tane ilk 11 2-3 tane de rotasyon oyuncusu transferi şart gibi ve bunun için elemeler olduğundan zamanda az yani Zaniolo, Torreira, İcardi'deki gibi son ana kadar bekleme şansımız da olmayacak ana lazım oyuncular için.

Mecburen sonuçta Gomis, Mata kesin. Nelsson, Boey, Torreira yüksek ihtimal. Kerem yabancı durumuna ve teklife bağlı gidecekler belki sürpriz tekliflerle başka gidenlerde olabilir. 4-5 tane ilk 11 2-3 tane de rotasyon oyuncusu transferi şart gibi ve bunun için elemeler olduğundan zamanda az yani Zaniolo, Torreira, İcardi'deki gibi son ana kadar bekleme şansımız da olmayacak ana lazım oyuncular için.

bu hiç iyi bir durum değil malesef

en azından icardi ve rashica bitse ve kerem tutulsa takımda

bu hiç iyi bir durum değil malesef

en azından icardi ve rashica bitse ve kerem tutulsa takımda
Tabi değil lakin yapılanmaların başlarında oluyor böyle. İlk 11'de yabancı sınırı olmazsa Kerem çift haneli bonservise gidebilir. Zaniolo- Rashica kanatlarda daha ideal olabilir Yunus, Barış ve alttan gelecek Caner Doğan olacağı için satılması iyi olabilir. Hem bazı oyuncuların maliyeti de çıkar. Seneye transferde hatırı sayılır bir + vermemiz gerektiğini düşünüyorum.

Muslera
Transfer, Transfer, Abdülkerim, Transfer
Transfer, Oliveira
Rashica, Mertens, Transfer
Icardi

Belki Kerem kalir ve oraya anca yedege oyuncu lazim olur. Ben ama iyi teklif gelirse ve yabanci siniri kalkarsa artik gitmeyi ister diye düsünüyorum.

Nelsson, Torreira, Boey ve Zaniolo bile iyi teklif geldigi an gitmeye sicak bakarlar herhalde. Bizde bir oyuncuya iyi teklif geldigi an nadir önlerini kapiyoruz.

Elemeler kaç tane ve ne zaman ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt