GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakemin maç içi konuşmalarını yayınlamışlar kibar hakemmiş bizim hakemlerin ses kayıtlarını açıksalar bol bol küfür ettiklerini duyarız.

Serhan Türk'ün muhteşem mabadına göre...

Bizim keko muhabirler zannediyor ki adamlar lige çıkamayınca ucuza Rashica'yı bize verecekler.

Bonservisini o paralara alamayız bir yıl daha kiralarız büyük ihtimalle.
Rashica'yı 11'e almışlar orada istenen performansı da vermemişken sanmıyorum 12 milyon falan istesinler. 7-8'e bırakırlar RAshica'yı tabi diğer taliplerine göre değişir.

Algi yapilacak diye bu sezon en fazla dogranan takimi alet etmek ne kadar dogru? Bu paylasimda GS icin en sona yani sol tarafa ekstra bi tarti kabi yapsalar daha dogru olurmus.

Son düzenleme:
Lan bari Trabzonu bizim yanimiza koysalarmis. Adamlar bir ara baya kollaniyordu

1681829676869.webp

Gattuso'nun 70'li yillarda Almanya'ya isci olarak goc eden Turklerden oldugunu bilmiyordum. Ogrenmis olduk.

Kiytirik tsl sampiyonluğu için bu tür seyler yapan kulüp bu avrupada toplam 10 bin kisinin şeyine taktigi turnuvaları kazanmak için neler yapmıştır merak ediyorum. Bizim basketbol finalini de düşünüyorum, ne rezil kulüp lan

Galatasaray, Alanyaspor galibiyetiyle birlikte bu sezon Süper Lig'deki tüm takımlara karşı galibiyet elde etti.

1681846862097.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt