- 17 Ağustos 2009
- 42.439
- 31.043
- 3.448
Gündeme hep atletik oyuncular geliyor. Kadro planlaması adına umut verici. Şu an ki takımın en büyük eksikliği bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe yabancı sınırının 7+4 olarak devam etmesini istemiş. Çünkü yerli oyuncuları daha fazla."
Böyle mal bi kulüp olamaz. Kendilerini degil bizi asaga cekmeyi düsünüyorlsr
, 2 tane daha koyar yine yeneriz bunları
Neye goreAlper Mert: "Ajax'ın Yönetim Kurulu Danışmanı Huntelaar'ın çarşamba günü Galatasaray yönetimiyle nezaket görüşmesi yapması bekleniyor. Kerem ile Galatasaray yönetimi 1 yıl daha devam etmek istiyor."
Serhan Türk: "Galatasaray, Rashica'yı istiyor. Norwich 12 milyon € istiyor. Galatasaray 5 öneriyor. Ben 6-7 milyon €'ya alınacağını düşünüyorum. Icardi ile ilgili görüşmeler devam ediyor"
Serhan Türk'ün pazar bilgisineNeye gore
Bu serhan en büyük kolpacilardan hiçbirşeyden haberi olmaz ama varmış gibi rol keser. Yaz ayının klasik twiti de galatasaray 5 büyük ligden transfer yapacak haberi ne isim verir ne mevki. Tek yaptığı biliyormuş gibi rol yapmak.Alper Mert: "Ajax'ın Yönetim Kurulu Danışmanı Huntelaar'ın çarşamba günü Galatasaray yönetimiyle nezaket görüşmesi yapması bekleniyor. Kerem ile Galatasaray yönetimi 1 yıl daha devam etmek istiyor."
Serhan Türk: "Galatasaray, Rashica'yı istiyor. Norwich 12 milyon € istiyor. Galatasaray 5 öneriyor. Ben 6-7 milyon €'ya alınacağını düşünüyorum. Icardi ile ilgili görüşmeler devam ediyor"
Tek açıklaması o değil, adam Koç'tan ayar yiyip bizim lehimize olan hatalı kararları sayıp, fener'in aleyhine olan pozisyonları saymış.Ankaragücü başkanı haklı aslında elimizde belgeler var gibi laflar ediyorsan çıkıp aciklayacaksin sadece var demekle birşey olmuyor sonuç ortada
Sivasspor maçında şampiyon olursak şuna emin olsunlar hedefsiz kalacağımız maçtan sonra bile alt lige düşmeleri gerekiyorsa düşürürüz. Hak edene hak ettiği gibi davranırız.Tek açıklaması o değil, adam Koç'tan ayar yiyip bizim lehimize olan hatalı kararları sayıp, fener'in aleyhine olan pozisyonları saymış.
5 seneye hoca olarak gelir.Elli yıldır orsic diyoruz
Apo kerem kazim + xBizi de cekemezler ki, Abdülkerim ve kerem gibi yerli yok ligde, 2 tane daha koyar yine yeneriz bunları