GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gündeme hep atletik oyuncular geliyor. Kadro planlaması adına umut verici. Şu an ki takımın en büyük eksikliği bu.

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe yabancı sınırının 7+4 olarak devam etmesini istemiş. Çünkü yerli oyuncuları daha fazla."

Böyle mal bi kulüp olamaz. Kendilerini degil bizi asaga cekmeyi düsünüyorlsr

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe yabancı sınırının 7+4 olarak devam etmesini istemiş. Çünkü yerli oyuncuları daha fazla."

Böyle mal bi kulüp olamaz. Kendilerini degil bizi asaga cekmeyi düsünüyorlsr

Bizi de cekemezler ki, Abdülkerim ve kerem gibi yerli yok ligde, 2 tane daha koyar yine yeneriz bunları

Alper Mert: "Ajax'ın Yönetim Kurulu Danışmanı Huntelaar'ın çarşamba günü Galatasaray yönetimiyle nezaket görüşmesi yapması bekleniyor. Kerem ile Galatasaray yönetimi 1 yıl daha devam etmek istiyor."

Serhan Türk: "Galatasaray, Rashica'yı istiyor. Norwich 12 milyon € istiyor. Galatasaray 5 öneriyor. Ben 6-7 milyon €'ya alınacağını düşünüyorum. Icardi ile ilgili görüşmeler devam ediyor"

Alper Mert: "Ajax'ın Yönetim Kurulu Danışmanı Huntelaar'ın çarşamba günü Galatasaray yönetimiyle nezaket görüşmesi yapması bekleniyor. Kerem ile Galatasaray yönetimi 1 yıl daha devam etmek istiyor."

Serhan Türk: "Galatasaray, Rashica'yı istiyor. Norwich 12 milyon € istiyor. Galatasaray 5 öneriyor. Ben 6-7 milyon €'ya alınacağını düşünüyorum. Icardi ile ilgili görüşmeler devam ediyor"
Neye gore

Bu serhan en büyük kolpacilardan hiçbirşeyden haberi olmaz ama varmış gibi rol keser. Yaz ayının klasik twiti de galatasaray 5 büyük ligden transfer yapacak haberi ne isim verir ne mevki. Tek yaptığı biliyormuş gibi rol yapmak.

fenerbahçe maçında verilen penaltı inşallah küme düşmenize sebep olmuştur.

Ben Erden Timur'un boşa sıkacağını sanmıyorum adam çıktı Zaniolo ve Icardi transferlerinde fenerin teklifleri direk resmi belge olarak gösterdi fener cephesinden tek bir açıklama yapacak dahi yüzleri kalmadı.

Muhtemelen Erden Timur şu an konuşursa ligin kalanı bile oynanmaz ortalık karışır belki açıklayacağı şeyler taraftarları daha fazla kin ve öfkeye sürükleyebilir insanlar belki sahaya bile atlayabilir o yüzden sene sonu sonu açıklayacağını düşünüyorum.

Ankaragücü başkanı haklı aslında elimizde belgeler var gibi laflar ediyorsan çıkıp aciklayacaksin sadece var demekle birşey olmuyor sonuç ortada
Tek açıklaması o değil, adam Koç'tan ayar yiyip bizim lehimize olan hatalı kararları sayıp, fener'in aleyhine olan pozisyonları saymış.

Tek açıklaması o değil, adam Koç'tan ayar yiyip bizim lehimize olan hatalı kararları sayıp, fener'in aleyhine olan pozisyonları saymış.
Sivasspor maçında şampiyon olursak şuna emin olsunlar hedefsiz kalacağımız maçtan sonra bile alt lige düşmeleri gerekiyorsa düşürürüz. Hak edene hak ettiği gibi davranırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt